Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam z ciekawości i nie tylko

Czy byłybyście z mężczyzną, który......

Polecane posty

miał wypadek i uszkodził sobie wtedy członek? Jest pewien mężczyzna, który bardzo mi się podoba, jak nikt od bardzo dawna, ale krążą plotki, że miał wypadek w którym został uszkodzony członek. Nie wiem czy to prawda i nie nabijajcie się. Seks jest ważny, ale mi się marzy taka romantyczna miłość, gdzie seks nie jest podstawą. Czuję, że nie pasuję do tych czasów, bo teraz tylko wszędzie o seksie trąbią, a ja jestem istotą romantyczną.

Wiesz, seks podstawą związku być nie musi, i pewnie b. rzadko jest, ale ważną i nieodzowną jego składową - już tak. Pozostaje Ci sprawdzić

Gość gussss
ale seks przemija 🖐️ a miłość powinna zostać... jednak na początku związku seks jest baardzo ważny , kiedy jest ta fascynacja , żeby się 'umocnić' no i przyjemny :)

Wiem, że jest ważny i swego czasu nie mogłam wyjść łóżka z moim ówczesnym, ale dorosłam i teraz mi chodzi o coś innego. Wiecie o co mi chodzi.

Gość gussss
wiemy :) i życzę żeby ci się spełniło

Gość Poskramiacz 23
A idź w końcu, bo ci wacek odpadnie z nieużytku.

Dziękuję :) Bardzo bym chciała.

Hmm, w sumie ciężka sprawa. Z jednej strony, jak rozumiem, to tylko plotki. A z drugiej - zaangażujesz się, pozwolisz rozwinąć uczuciom, a co, jak te plotki się potwierdzą? I, nawet wbrew sobie, nie będziesz mogła takiego związku ciągnąć?

Gość gussss
to co robicie z partnerami jak im przestaje stawać i koniec seksu ? :O zamieniacie na młodszych bo takiego związku nie może być?

Prawda jest taka, że problemy w łóżku rozłożyły niejeden związek. Nie każdej parze, nawet mimo starań, uda się przez takie problemy przejść. A tu mowa o związku potencjalnym tylko, wyobrażanym na razie...

Gdyby przyczyną była jeszcze impotencja, to pół biedy ... Panie PODOBNO (nie znam się) rzucają, jak kochanek ma większego.

Gość ffffuuu
wow :O ja bym swojego faceta i tak kochała nawet z problemami w łóżku :O nie miałam go przez rok i nie przestałam kochać ,co więcej nie szukałam dymania u innego :O może do tego trzeba dorosnąć? a że co niektórzy nigdy nie dorastają to później tak jest ... jak można związek opierać na seksie? rozumiem że na początku jest ogromne pożądanie i nie można się od siebie odkleić ale z latami to mija, a związek musi przetrwać ..

Kochani, ale "pytam..." nie jest jeszcze w żadnym związku, tak? To nie kwestia, że coś się stało kochanej osobie, z którą już jesteśmy... Niech każdy sobie szczerze odpowie, czy z góry wiedząc, że z seksu nici, no, nic ale to nic, ROZPOCZĄŁ by budowanie związku

Gość ffffuuu
rozpocząć pewnie i nie, tzn w moim przypadku tak było ale pewnie każdy tak ma że trzeba rozładować ten pociąg do ukochanej osoby

Gość łonax88x
Seks jest dla mnie bardzo ważny ale zaryzykowałabym jest facet pociągał by mnie np swoim charakterem. Nie mniej jedna na już na początku związku (3-4 randka) dopytałabym czy to co "gadają" ma coś wspólnego z prawdą podkreślając że nie musi się wstydzić, bać wyśmiania czy odsunięcia się od niego gdyby okazało się że jednak jest coś na rzeczy. A tak z resztą moja droga seks to nie tylko penis, wiele więcej mężczyzna może dać innymi organami ;). Ale pamiętaj by Go nie urazić, może mieć kompleksy na punkcie swojego defektu. Jeśli się wam nie ułoży to lepiej odchodząc skłam że nie chodzi o seks. Mocna krytyka może sprawić że zamknie się na związki damsko-męskie.

Gość pszewijam pszewijam itepe
wyjątkowa nudna sobota na forum :P ech wewnętrznie sprzeczna pierdoła :P :D

Pracujemy razem i w pracy są takie plotki. Podobno sam to mówił. No, ale o mnie też są plotki, nieprawdziwe zresztą, że niby widywano mnie z kimś z pracy. Facet po 30-tce, sam, cały czas spędza w pracy.

ech.. chcesz go czy nie ?

Chcę, bardzo chcę :)

Gość andziia
to się za niego bierz :)

to go bierz raz się zyje nie sprubujesz będziesz potem płakać\

Właśnie zastanawiam się, jak. W pracy widujemy się dosyć często. Bezpośrednio z nim pracowałam 3 razy. Pracujemy w bardzo specyficznym środowisku, w stresie. Zawsze, gdy go widzę, to długo mi się przypatruje, wodzi za mną wzrokiem. Niedawno byliśmy na szkoleniu i cały czas zerkał w moją stronę. Chyba coś jest na rzeczy. Te jego błękitne oczy :) Zakochałam się jak małolata :)

O matko, który to już wątek dzisiaj dziewczyny, która zastanawia się jak zacząć ;) Bez obrazy "pytam..." :) Zaczep go po prostu na korytarzu, w windzie jakimś niezobowiązującym tekstem, typu "jak minął weekend?" Po kilku takich zdawkowych rozmówkach będziesz chyba wiedziała na czym stoisz, i czy możesz liczyć na rychłe zaproszenie na kawę, czy sama możesz takie zaryzykować :)

Tylko, że ja z pozoru wyglądam na osobę odważną, ale gdy mi na kimś zależy, to nie potrafię zrobić nic poza długimi spojrzeniami. Rozmawiałam w sumie z nim kilka razy na tematy niezwiązane z pracą i stąd wiem, że jest sam. Ostatnio był w pracy cały tydzień. Jeździł między trzema miastami na dyżury.

No to nie rozumiem - skoro znacie się nie tylko z widzenia i rozmawiacie, no to szukaj z nim kontaktu i gadaj z nim jak najczęściej, zrób tak np., żebyście razem wyszli z pracy, nie wiem, może tam jakieś lunche macie?

Są lunche, tylko, że pracujemy w bardzo specyficznym środowisku. Zauważyłam, że ostatnio częściej go widuję. Dłużej zostaje, nie wychodzi na przerwy i obserwuje. To chyba dobry znak :) Nie wytrzymam do wtorku :O