Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lakirdopaznokci25

Nie chcę iść na wesele znajomych chłopaka

Polecane posty

Gość lakirdopaznokci25

To jego dobry kolega z którym przez jakiś czas mieszkał i nic do niego nie mam ale przyznam że nie przepadam za jego dziewczyną.Za każdym razem jak się spotykałyśmy rozmawiała za wszystkimi tylko nie ze mną, jak ja próbowałam nawiązać kontakt to mnie zbywała co nie przeszkadzało jej zaczepiać i rozmawiać z moim chłopakiem. Jak do mnie zagadywał jej chłopak bo akurat siedział obok to od razu go zaczepiała i wyraźnie próbowała odwrócić jego uwagę ode mnie, nie rozumiem tego:o i nie mam ochoty iść na jej wesele bo nie lubię chamstwa:o ale jak to powiedzieć chłopakowi? czy iść i wyjść wcześniej?

Powiedz chlopakowi, ze to Cie gryzie, boli i porozmawiajcie jak to rozwiazac. Jednak moim zdaniem wypadaloby isc... Pewnie Twoj chlopak chce isc, bo wnioskujac po Twojej wypowiedzi lubi i ja i jego. Zacisnij zęby i idz, wyjdziecie najwyzej wczesniej i po sprawie :)

Gość lakirdopaznokci25
Tak tak ona bierze ślub. To jest dziewuch z gatunku ; wcześniej na ślubach naszych wspólnych znajomych obłudnie i na głos głosiła że nigdy nie wyjdzie za mąż etc etc oczywiście zagrywka w stylu wymusić na naiwnym ślub żeby myslał że go zlewa i jej się udało to się chajta. ie lubię jej ale mój chłopak tego nie widzi, nie chce mu tego mówić żeby go nie urazić.

ja chyba wiesz o co chodz, tak nie lubisz jej ale myślę, że to dlatego, że jesteś o nią po prostu zazdrosna, a dodatkowo pewnie denerwuje cię fakt, że ona wychodzi za mąż a ty jeszcze nie zrobiłaś tego a rozumiem masz 25 lat i czujesz się z tym źle, powiem tak, rozumiem twoje stanowisko w tej sprawie, tylko nie bardzo wiem jakie jest wyjście bo jeśli to jego dobry kolega to pewnie będzie chciał iść, jak mu powiesz o co chodzi to pewnie powie, że przesadzasz i wymyślasz, faceci troche inaczej rozumują od nas kobiet, jak poradził ktoś wyżej jedyne chyba wyjście to zacisnąć zęby i iść dla świętego spokoju jeśli bardzo zależy ci na chłopaku, może ostatecznie nie będzie tak źle a to tylko jeden dzień, może masz jakieś sposoby, żeby się wyluzować?

idz baw sie dobrze pokaż ze jstes kobieta a nie :O nie znizaj sie do jej poziomu

to ślub i wesele, ledwie będzie Ci dziewczyna śmigać gdzieś w tle. Bawić będziesz się ze swoim chłopakiem i znajomymi. Jak jej tak nie trawisz, to kiedy będą oczepiny, albo inne zabawy, kiedy ona jest na świeczniku - idź się odświeżyć. W końcu to znjaomi Twojego chłopaka:)