Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lee_x_ann .

prawdopodobna ciąża . ? POMOCY . !

Polecane posty

Gość lee_x_ann .

witam . ! . mam 16 llat i otóż mam mały problem .. tydzień temu dokładnie 19 listopada kochałam się pierwszy raz z moim chłopakiem .. był to stosunek przerywany . on nie doszedł . prawdopodobnie miałam wtedy dni nie płodne . a dwa dni po tym dostałam okres , ale był jakiś dziwny . zdaje mi się , że było go mniej niż zawsze . czy jest możliwość , że będę w ciąży . ? 25 listopada zrobiłam test i wyszła jedna kreska , ale zrobiłam go jeszcze w czasie okresu . czy robić jeszcze jeden na wszelki wypadek . ? proszę o odpowiedź .

Gość asdad
mysle, ze na 99,9 % nie bylo mozliwosci zajscia w ciaze. w przyszlosci radze jednak pomyslec o antykoncepcji

Gość asdad
mysle ze na 99,9% nie bylo mozliwosci zajscia w ciaze. w przyszlosci radze jednak pomyslec o antykonepcji

Gość lee_x_ann .
no właśnie wiem . każdy mi to mówi , ale cholernie się boje ..

NO CO TY JESTES NA STO PROCENT W CIĄŻY ,UWAGA!!!KAŻDA KOBIETA BĘDĄCA W CIĄŻY MA OKRES(USTAWA Z DNIA28.11.2010R) LEĆ SZYBKO PO WITAMINY !!!!!!kolejna do kompletu tempota.tak to jest jak dzieci biorą sie za sprawy przeznaczone dla dorosłych hehehehehehehe

Słuchaj wilcia, są kobiety, które krwawienia w ciąży mają, więc nie wiem o co Tobie chodzi ? Ale w wypadku autorki to bardziej trzeba rozważyć fakt, że stosunek odbył się na dwa dni przed okresem, a owulacja jest na 10-16 dni przed nim

Gość lee_x_ann .
sama jesteś tępa idiotko . ! pytam się bo różne są wypowiedzi na ten temat w internecie . jak nie wiesz to siądź na dupie i się przymknij . pozdrawiam . ; ) .

ogólnie to chodzi mi o głupie pytania bo tempotka napisała ze chłopak nie doszedł wiec jak ona może być w ciąży

Chyba żartujesz a słyszałaś o preejakulacie ? sama się teraz ośmieszasz ... żebyś wiedziała ile jest dzieci z " niedochodzenia " to byś się za głowę złapała :O

słyszałam głupia dupo ale ona napisała że dostała okres a krwawienie w czasie ciąży nie pojawia się po dwoch dniach od stosunku tylko ok 10dnia dopiero wiec ty jestes niedoinformowana na ten temat a udzielasz porad ,pewnie też mam 16lat albo 15 hahahahahah ,oj dzieci

Gość xxxxxxxxxyyyyyyyyyyyyyy
stosunek przerywany to nie zabezpieczenie, skoro sie zdecydowaliscie to dlaczego nie korzystacie z antykoncepcji?

Gość lee_x_ann .
no dobra , ale wczoraj mi się skończył okres i mam lekkie bóle w okolicach jajników . myślę , że to dni płodne ale już sama nie wiem . moja koleżanka robiła test ciążowy w okolicach godziny 13 - 14 i jej wyszły dwie kreski . możliwe , że zrobiła za późno bo wtedy jest najwięcej jakiś tam hormonów które mogą wpłynąć na wynik testu .

z tego co piszesz jeśli piszesz prawde tak w ogóle to by wyszło ze miałaś 5dni to krwawienie ,czyli to był okres !,ja kochałam sie pierwszy raz jak miałam 22lata (dlaczego ty tak wcześnie???,mniejsza o to...) i też był to stosunek przerywany i od pierwszego razu zawsze w taki sposób sie kochaliśmy i w ciąże nie zaszłam więc nie bardzo wierze że ty mogłaś zajść acz kolwiek różne przypadki w życiu sie zdarzają więc jak chcesz sie zadreczac to się zadreczaj,ja uważam że nie potrzebnie to robisz...

zapomniałam dopisac że krwawienie w czasie ciąży aż 5dni nie trwa.Jakby co napisz jaki ci test wyszedł bo mnie zaciekawiłaś ,o ile bedziesz chciała napisać..

Gość lee_x_ann .
jutro kupuje test i robię we wtorek . ok . napiszę . ale myślę też , że sama się po prostu nakręcam i dlatego się tym tak boję . bo różne tu rzeczy już czytałam więcc .. sama nie wiem .

Gość lee_x_ann .
bo tak srałam w gacie , że chciałam się już upewnić na czym stoję , ale w czasie okresu robiłam więc kicha z tego więc drugi muszę zrobić .

etam spoko, jak dla mnie to bez stresu, skoro dostałaś okres 2 dni po stosunku to znaczy, że miałaś dni niepłodne na pewno wtedy gdy się kochaliście, no więc raczej nie ma strachu ale na przyszłość to chociaż gumke niech założy, na litość boską chcesz iść na mature z brzuchem?

Gość lee_x_ann .
a w ogóle jakbym była w ciąży to dostałabym okres . ? chyba tak ..

no na samym początku mozna mieć jeszcze krwawienia, ale Ty dostałaś go praktycznie zaraz po stosunku, no 2 dni co to jest, dwa dni przed okresem nie ma prawa być dni płodnych to jest tak, że ta faza cyklu po okresie może się zmienić, i dni płodne mogą wystąpić różnie - 10, 14, 20 dni po okresie, ale jak już ta owulacja nastąpi to kolejna część cyklu (przed następnym okresem) zawsze trwa tyle samo - 14 dni, więc 2 dni przed okresem zawsze i wszędzie są dni niepłodne i nie ma opcji by było inaczej.

Gość lee_x_ann .
ok . dzięki za pomoc . ; * . jak tylko zrobię test to napisze co wyszło .

prosze Cie, zabezpieczaj sie na przyszłość, ja sama zaczęłam robić to w wieku 16 lat, ale nigdy by mi do głowy nie przyszło nie użyć w ogole antykoncepcji, po co sobie życie rujnować niechcianą ciążą w tak młodym wieku? serio mówie, nie rób tak więcej bo 100 razy sie uda, a za 101 wpadniesz co do testu to zrób koniecznie z porannego pierwszego moczu, pozdrawiam

Gość proszę odpowiedzcie
a ja natomiast mam inna historię, strasznię się boję...mam 20 lat, 3 dni temu piłam ze swoim chłopakiem, mieliśmy niezlą bombe, mizialiśmy się, ja cipka muskałam jego członka, on doszedł i spuścił się na "nią" lub w jej okolice... nie pamiętam...;/, jednak mi nie włożył. czy jest możliwosc,ze jestem w ciązy? proszę o poważne odpowiedzi

Gość proszę odpowiedzcie
okres skończył mi się tydzień temu... prosze o odpowiedz

Gość proszę odpowiedzcie
bardzo się stresuję...

eee raczej nie, plemniki to nie komandosi ;) jak nie było wytrysku w środku to raczej nie zawędrują tak daleko, luzik

Gość proszę odpowiedzcie
dziękuję za odpowiedź;), trochę mnie to pocieszyło ;)