Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość burza gradowa

Moj facet ciągle się obraża!

Polecane posty

Gość burza gradowa

Wlasnie przed chwila mialam kłotnie, przez tel jest w szkole, mowił, ze zadzwoni jak bedzie mial przerwe. Zeby bylo mu milo wyslalam milego smsa i napisalam, zeby zadz. ja bedzie mial przerwe, bo tesknie za chwile dzwoni i sie pyta co sie stalo, a ja ze nic, ze chcialam z nim pogadac itp. a ten, ze on je kanapke i nawet nie ma spokoju, zeby zjesc... wiec mowie zadzwon jak zjesz... zadzwonil za 10 min obrazony, zero milych slow, przeprosiłam go, ze zadzwonilam w niepore, ale skad mialam wiedziec, ze on je... do bani powiedzial ze konczy, bo musi odpoczac...obrazil sie na całego o takie gówno!

Gość burza gradowa
dodam, ze mamy po 26 i 24 (on)

Gość burza gradowa
nie drecze, sam mowil, ze zadzwoni... teraz to juz na pewno sie nie odezwe... po tej sytuacji

Gość echu echu echu
jak to 'ciągle'? nagabujesz go, to się sfochował gdzie tu jest w tej opowiesci 'ciągle'?

Gość burza gradowa
on sie obraza o wszystko ze mu nie powiem pierwsza kocham ze nie zadzwonie pierwsza ze mu nie powiem gdzie jestem... do bani takie zycie

Gość echu echu echu
do bani jest takie zycie... z tym facetem

to sie nie mećz jak już jest chujowo to lepiej nie bedzie;) znam takiego jednego obrazalskiego..moze to wykonczyć psychicznie

Obrażanie się jest dziecinne. Ale jeśli ciągle go dręczysz telefonami to rozumiem, że może mieć dość. Jak człowiek ma tą chwilę przerwy w zajęciach, to chce sobie spokojnie coś zjeść, pogadać ze znajomymi etc.

Gość burza gradowa
wiem, ze mam cipe nie faceta cos mu w pracy nie pojdzie to sie zalamuje, nie odzywa, zamyka w sobie ciagle wieczorem jest zmeczony, i ma do mnie o to jeszcze pretensje a najlpesza pretensja z jego strony jest to, ze nie mieszkamy razem, ze nie chce u niego zamieszkac ( z jego rodzina!)

Gość burza gradowa
mial godzine przerwy a ja chcialam, zeby zadz. na 5-10 min. 50 min, ma dla siebie, za zarcie, sikanie, gadanie z innymi... sory, a;e nie wymagam duzo