Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gilranka

Dziewczyna z tatuażem. Pytanie do facetów.

Polecane posty

Gość gilranka

Co sądzicie o dziewczynach , które mają tatuaż ? nie chodzi mi o jakiś więzienny czy jakieś tandetne motylki, węże itp. Tylko napis albo jakiś symbol przeszkadzałoby wam to ? Miejsce np nadgarstek albo łopatki, plecy takie miejsca które można w razie czego zakryć.

Gość tralalalaaalalalal
Osobiście nic do tego nie mam jak widze na ulicy - ale niech tylko sie skonczy na widzeniu na ulicy :P

Gość jfk
nie wiem dlaczego, ale dziewczyny z tatuażem zawsze wyglądają na takie jakies niedomyte

Gość jfk
wyglądają też tak ludzie chamscy i wulgarni :) 🖐️

Gość i piercing w wargach briwach
i tatuaże to lipa jest oszpeca.

Gość Czarny Piotr
Jest to super, kobiety z tatuażami mają mocny charakter.

Gość gilranka
no właśnie ale czemu przeszkadza ? mi nie chodzi o tatuaż typu: http://2.bp.blogspot.com/_dQ20KeST9V8/Sw5AFuLf9GI/AAAAAAAAAkc/7uPmixPENyw/s1600/tatuaz-motyl.jpg http://tnij.org/tatu7644 tylko takie delikatny , który naprawdę coś znaczy i upiększa ciało ,a nie szpeci : http://muzyka.wp.pl/gid,554877,page,6,title,Rihanna-ma-nowy-tatuaz,galeria.html?ticaid=1b530 i co sądzicie o miejscu ?

Chyba powinno cię interesować tylko zdanie twojego faceta, a nie tych, co siedzą na kafe i nie wiem co tu robią (?). I to w ostateczności. Jeśli chodzi o mnie, to jestem dziewczyną, więc ci nie pomogę, ale do tej pory żadnemu z facetów, z którymi się spotykałam, tatuaż nie przeszkadzał. Wręcz przeciwnie. I jeszcze - oni byli całkowicie "normalni", w sensie nie mieli kolczyków, tatuaży (dopiero po jakimś czasie 2 z nich sobie coś tam wydziarało), normalnie się ubierali, mieli normalną pracę.

"tylko takie delikatny , który naprawdę coś znaczy i upiększa ciało ,a nie szpeci" Problem w tym, że (jak dla mnie) każdy szpeci, dlatego mi przeszkadza :p

Gość jfk
więc się umyj z nas dwóch nie ja to powinienem chyba zrobić, ale tobie prysznic przydałby się na bank i to najlepiej taki zimny 🖐️

Gość Czarny Piotr
Miejsce tatu to sprawa indywidualna .

Gość bad girl gone good
mam takie samo pytanie bo tez chce zrobic sobie tatuaz w formie delikatnego napisu w okolicy łopatki. Takiej wielkosci jak ma Rihanna , moze troszke wiekszy.

btw. ten tatuaż rihanny podobno jest z błędem, więc nie wiem czy to dobry przykład. no i nie każdy tatuaż, który nie jest napisem, nie ma znaczenia

Gość gwrmanotta
Juliusz Cezar, Twoje uwagi często są trafne, ale wypowiadane w bardzo ordynarny sposób.

Gość gilranka
ja teraz nie mam nikogo wiec nie mam kogo zapytać :P aleee chciałabym wiedzieć na przyszłość gdybym spotkała kogoś fajnego ,a tu zonk bo jemu to przeszkadza.... drugie pytanie do facetów czy jesli dziewczyna miałaby tatuaż ale podobałaby wam sie to jest to dal was sprawa nie do przeskoczenia ?

piszesz chyba , czyli nie jesteś pewny , skocz i się umyj tak na wszelki wypadek , może jak upuścisz mydło to spotkasz przyjaciela , który ci wyszoruje plecy :D

ja mam 3 pierwszy to znak zodiaku na ramieniu drugi to kwiat lilii na lewej stopie, duuuzy bo zakrywa prawie cala stope a trzeci to pioro z ktorego wylatuja ptaki, na prawej lopatce moj facet zawsze czekal podniecony az przyjde do domu z kolejnym nabytkiem, a pozniej ciagle bylo pokaz i pokaz:P facetom moga takie rzeczy sie podobac ale nie kazdej kobiecie to pasuje!

Gość gilranka
tatuaż Rihanny podałam jako przykład nie podoba mi się miejsce ani napis ( jego znaczenie) po prostu chciałam pokazać o co mniej więcej mi chodzi :)

Nie no, to byłaby mega niepoważna sprawa, gdyby facet cię rzucił z powodu tatuażu. Absurd!

Gość gilranka
zastanawiam sie czy mój wiek jest odpowiedni na zrobienie sobie tatuażu ? mam 18 lat niby gówniara ale o tatuażu myślę od 3 lat więc myślę ze nie będę żałować :D

Gość gilranka
12 lat ? haha no fakt mam koleżankę która zrobiła sobie tatuaż na 16 urodziny i teraz żałuje ale ja mam pewność ,ze nie będę żałować bo nie jest to jakiś głupi "obrazek" tylko sensowny napis. no i pytanie o cenę jak to mogę tak mniej więcej obliczyć koszt tatu ?