Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gilranka

Dziewczyna z tatuażem. Pytanie do facetów.

Polecane posty

ja od dawna chcialam sobie zrobic tatuaz...ale jakos nigdy nie moge do konca sie zdecydowac czy chce czy nie:o z jednej strony mi sie podobaja a z drugiej wydaja mi sie wulgarne i rzeczywiscie u kobiet stwarzaja moim zdaniem wrazenie jakby niedomycia...za to u facetów tatuaze bardzo mi sie podobaja:p

Gość jfk
piszesz chyba , czyli nie jesteś pewny , skocz i się umyj tak na wszelki wypadek , może jak upuścisz mydło to spotkasz przyjaciela , który ci wyszoruje plecy nie łap mnie za słówka ok? bo obydwaj wiemy kto powinien wyszorować porządnie jęzor, zeby na kafe nie było fetoru 🖐️

Gość napis to tekst na plecach
"wal śmiało"

Może po prostu patrzę trochę w dal: dziewczyna chce go zrobić w niewidocznym na co dzień miejscu i myślę, że nie wyskoczy od razu z tekstem "cześć, jestem Kasia, mam 18 lat i tatuaż". W związku z tym mój tok myślenia jest taki, że nie sądzę, żeby tatuaż był powodem rozstania, odrzucenia itd.

Gość gilranka
ile kosztowały wasze tatuaże ?

fajnie jak ten tatuaz jest w niewidocznym miejscu u mnie nikt nie widzi tych tatuazy bo staram sie ich nie pokazywac bo zrobilam je dla siebie ostatnio jak siedzialam noga na noge i mialam balerinki nalozone, to kolezanka zobaczyla ze mam tauaz i do mnie - o tyyyy:P kazdy sie pyta czy bolalo, ale wiekszosci ludziom one sie podobaja :) mi sie strasznie nie podoba jak dziewczyna ma jakis tatuaz, dajmy na to na plecach i ma dlugie wlosy, i ciagle je odgarnia, wygina sie jakos, pamietam jak czekalam w kolejce do dziekanatu po indeks, jezusie jedna taka stala, ladna dziewczyna a co robila to pozal sie boze :o

ja pierwszy robilam w Polsce znak zodiaku, wielkosc jakos 4cm na 3cm, zaplacilam 100zl kolejne dwa robilam w UK, i placilam po 60funtow robil mi to Polak, facio ma takie szkice i prace ze kopara opada :)

jfk cieszę się ,że zdajesz sobie sprawę ze smrodu wydobywającego się z twojego otworu gębowego , to już coś :classic_cool: i tu wreszcie doszliśmy do porozumienia :classic_cool:

Gość gilranka
myślisz ze 300 zł mi starczy na napis składający sie z 9 slow ? literki małe

to zalezy najlepiej co zrobic to udac sie do studio tatuazu ja kiedys chcialam z przyjaciolka zrobic gwiazdki na nadgarstku, takie male jak najmniejszy paznokiec w jednym powiedzieli nam ze nie wazne jak maly jest wzor,ceny zaczynaja od 100zl w gore, a w drugim od 150zl, wiec to zalezy

Gość jfk
już ci powiedziałem nie łap mnie za słówka, z chamstwem (także tym, jakie prezentujesz na kafe) nie dochodzi się do żadnych porozumień, nawet wtedy kiedy wyszoruje paszczę domestosem, (co polecam w twoim przypadku mając nadzieję, ze pomoże choc w części), skoro pomaga na najwieksze smrody w WC, to tobie także powinno, choc zawsze jest ryzyko, że na takie smrody jak ty nic nie zadziała :)

mojemu mezowi nigdy nie podobaly sie tatuaze, ja swoj zrobilam 2 lata temu, a miesiac temu On rowniez zrobil sobie tatuaz..przekonal sie. Nie jestem za ciapanymi tatuazami na pol ciala tylko za takimi, ktore da sie ukryc. Uwielbiam tatuaze, sama mam maly powyzej lopatki, placilam 250 zl. Maz zaplacil 200 za niewielki napis na szerokosc plecow, ten napis sklada sie z 8 slow.

moj facet chce napis ktory idzie na wysokosci lewej piersi do pepka jakies cienie cos ale nie moze sie zdecydowac, jest zafascynowany moimi tatuazami ale sam chyba sie nie odwazy:P

Gość jhdjsbfjnkj
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Gość jfk
wtedy powinieneś zakało tego forum wypróbować coś mocniejszego, ja wiem, może soda kaustyczna pomoże??? spróbuj :)

Gość jfk
później możesz nam wszystkim opowiedziec jak było :)

widzę, że masz duże doświadczenie w odkażania jamy ustnej , zostaniesz moim konsultantem ? kogoś z takim praktycznym doświadczeniem mi trzeba :classic_cool: dostaniesz za swoje usługi możliwość wiązania mi rzemieni w sandałach !

Gość jfk
widzę, że masz duże doświadczenie w odkażania jamy ustnej , zostaniesz moim konsultantem ? kogoś z takim praktycznym doświadczeniem mi trzeba dostaniesz za swoje usługi możliwość wiązania mi rzemieni w sandałach o czym mowa! 🖐️ nie dość, że zakała wulgarna i ordynarna, to jeszcze ma kłopoty ze zrozumieniem tego co napisane hehe potrzebujesz konsultanta od odkażania chamstwa z pyska??? zgłoś się do podobnych tobie, których tu niemało, mnie z tego wyklucz, ja nie potrzebuję chamstwa i wulgaryzmów, żeby zwrócić czyjąś uwagę :) 🖐️

to tu cię boli :classic_cool: co dostało ci się za twój zapewne idiotyczny problem na forum :D ? spokojnie nie ty pierwszy i ostatni :classic_cool:

Gość jfk
od dawien dawna chamstwo, wulgarność i szpetota osobowościowa przeszkadzają nie tylko mnie (na szczęście), nie odstaję od reszty tych normalnych i kulturalnych ludzi, ty zaś jesteś tworem podszytym nieokrzesaniem i grubiaństwem słownym 🖐️ w przeciwieństwie do ciebie jestem zdrowy i nic mnie nie boli, nie twórz sobie w główce żadnych chorych projektów 🖐️

Gość fajna babcia
agnieszka ale ty jestes brzydka. Pasztecie

Gość echemmmmm :)
'Czarny Piotr Jest to super, kobiety z tatuażami mają mocny charakter.' ten tekst mnie rozwalił, co ma piernik do wiatraka? a co do tatu, to nie podoba mi się to, u nikogo, dla mnie to poprostu mało estetyczne, przypomina mi to zabawę małych dzieci które nie wiedzą co zrobić z długopisem na lekcji :)

Gość bóg

Tatuaż robią sobie tylko ...ki (lewaczki, feminazistki etc.) lub egoistki, które mówią, że to nie faceta sprawa jak kobieta wygląda (jeśli nie jego sprawa, to bądź ... sama całe życie i doprowadź do upadku swojej linii genetycznej), żadna z tych grup społecznych nie jest godna uwagi ze strony normalnego, rozsądnego faceta. Nie upiększają one ciała, bo ciało jest idealne w takiej postaci w jakiej zostało stworzone. Tatuaż mają zazwyczaj ludzie o niskiej inteligencji, którzy np. mówią, że ryba lub kurczak, to nie mięso.