Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaja w tropikach

zdrada przez pocałunek

Polecane posty

Gość jaja w tropikach

Wlasnie niestety pocałowałam sie z innym, mimo iż mam fantastycznego faceta :( Zaluje bardzo, moja swiadomość byla ograniczona, % zrobily swoje :( Zareagowałam po chwili, i odepchnełam amanta. Powiedzialam wszystko mojemu chlopakowi, wolałam byc szczera. zachowałam sie jak szm... wiem o tym. Wiem ze nigdy tak juz nie postapie!!! Pragne, aby chłopak mi wybaczyl, tak bardzo go kocham. Doradzcie jak to wszystko naprawic? I prosze, nie potepiajcie mnie. wiem ze zrobilam źle i naprawde czuje sie z tym okropnie!!!

Gość jaja w tropikach
co moge zrobić zeby chłopak mi wybaczył? :(

Gość !upełe
a w co był pocałunek

Gość nic niemożesz zrobić
żby ci wybaczył... jak cie kocha to ci wybczy:) jedyne o możesz zrobi w przyszłsci nie popełniać takich błędów i i wiesz co? każdemu może się zdarzyć.. dobrze ze nie poszłas z nim do łóżka bo to byłoby prawe niewybaczalne ale pocałunek można przebaczyć wim cos o tym

Gość nic niemożesz zrobić
cholera, nie wszystkie literki mi się wstukują na klawiaturze :)

Gość jaja w tropikach
w usta niestety, trwało to chwileczke i to bardzo krótka. Odepchnełam go kiedy zorientowaam sie co sie dzieje, do niczego wiecej nie doszlo. Bardzo tego zaluje, naprawde okropne uczucie! Nie byłam swiadoma tego co sie dzieje, ale i tak sie ciesze ze w pore sie opamietałam. Naprawde czuje sie jak zdzira, skrzywdziłam kogos kogo bardzo kocham i cenie. nie wybacze sobie tego w zyciu!!!!

Gość jaja w tropikach
wiem ze nie powinnam sie zarzekac, ale naprawde juz nigdy tak nie zrobie. Juz nigdy sie tak nie chce czuc jak teraz. Nie moge sobie z tym opradzic ze go zraniłam :(

Gość jaja w tropikach
czuje sie okropnie po tym pocałunku, nawet nie chce wiedziec jakbym sie czuła jakbym sie z nim przespała. Nie przezyłabym tego!!!

Gość jaja w tropikach
a co ma piernik dp wiatraka? Tak, kocham swojego faceta. i to ze tak sie stalo, nie oznacza, ze go nie kocham. Wiem ze zrobilam źle, nie tlumacze sie alkoholem. Przyznałam sie do wszystkiego! bardzo zaluje!

Gość jaja w tropikach
i nie mialam ochoty na tego faceta. Jakbym miala, to inaczej by sie to zakonczylo. On mnie pocałował, a ja niestety mialam spóźnioną reakcje. Ale tak jak mowie, trwalo to chwileczke i go odepchnęłam, i sie rozpłakałam.

Gość sędziwa pod każdym względem
największy błąd to to że mu o tym powiedziałaś zamiast sama się mordować ze swoją zdradą... nie dość że nabroiłaś to jeszcze na niego zrzuciłaś odpowiedzialność za Wasze dalsze być albo nie być - jesteś straszną egoistką wg mnie

Gość jaja w tropikach
wiesz co, myslałam o tym zeby mu poprostu tego nie mowic... Ale co, mialam zyc w klamstwie? pewnie i bym sobie poradzila z tym sama, ale po co mam klamac kogos kogo kocham. Szczerosc to podstawa. lepsza najgorsza prawda niz klamstwo!

Gość ..NATALA..
Jesteś żałosna!!!!!!!!!!!!!

Gość zimno miii
wiem co czuje twoj facet. To okropne uczucie. Juz zawsze bedzi mu towarzyszyło. Ale nie martw sie-wybaczy ci jesli na prawde cie kocha. a ty....... nie popelnij nigdy wiecej takiego bledu. niby głupi pocałunek ale to boli ta druga połówkę... ehhhhhhhh :(:(:(

Gość sędziwa pod każdym względem
wygodne wytłumaczenie dla egoistki

Gość jaja w tropikach
w sumie, czego ja sie spodziewałam, ze tu napisze.... Ktos cos zlego zrobil i od razu jest zalosny. Oczywiscie, nikt nie ma zadnych grzechow.

Gość jaja w tropikach
no coż, liczyłam na jakąs drobną pomoc, ale widac na nikogo liczyc nie mozna w dzisiejszych czasach.

Gość A.a.a.
Jak zaczelam chodzic z moim chlopakiem to po tygodniu tez mialam taka sytuacje ale mu nie powiedzialam bo jestem pewna ze by zerwal ze mna bo wiele dziewczyn juz go zdradzalo i nawet pocalunku by mi nie wybaczyl. Do tej pory o niczym nie wie i sie nie dowie

Gość A.a.a.
Co mozesz zrobic? Chyba nic.. Czas goi rany. Bedzie troche inaczej, z tym musisz sie liczyc

Gość jaja w tropikach
dodam, ze jestem z nim bardzo dlugo, zawsze bylam fair wobec niego, tylko ten nieszczesny glupi pocalunek.

Gość kpina z rywina
jak drugiemu kiełabsa wymlaskasz to bedzie mega zdrada tak to tylko romans z jego otworem gebowym

Gość edyta gornik
za jezyczek to bym zabila

Gość jaja w tropikach
jak drugiemu kiełabsa wymlaskasz to bedzie mega zdrada tak to tylko romans z jego otworem gebowym co to wogole ma byc?

Gość jaja w tropikach
a był ktos w podobnej sytuacji?

Gość o jezu ale po alko holu
czlowie nie mysli kilka razy spilam sie tak, ze nie wiedzialam kim jestem, facet ktory do mnie startowal, zaczal mnie calowac, nigdy mi sie nie podobal i nawet na trzezwo byn tego nie zrobila, ale czulam sie totalnie bezwolna.Boje sie czy jakby chcial cos wiecej dalabym rade sie sprzeciwic, słaniałam sie na nogach, takie Minusy picia czystej

Gość o jezu ale po alko holu
nie no jakbym kochala faceta to jasne ze bym mu wybaczyla pocalunek pod wplywem alko, ale zdrady to juz nie, bo po co mi gosc ktory nie liczy sie z moimi uczucciami i mnie nie szanuje.

Gość nora lisa
z drugiej strony można podejrzewać że jeśli osoba upiła się i pocałowała z jakimś fagasem to że następnym razem posunie sie dalej... tzn. ktoś ją posunie :D ja chyba bym nie umiała być z kimś kto zawiódł moje zaufanie, więc nie zdziwiłabym sie gdyby Twój facet już nie chciał z Tobą być

Gość jaja w tropikach
:( nigdy w zyciu nie pomyslałam zeby zdradzaic chlopaka, nigdy, a tu taka sytuacja.... Dla mnie pocałunek to tez zdrada! I moze to glupie co napisze, ale jesli bym to zrobila z premedytacja, swiadomie, to naprawde nawet bym go o wybaczenie nie prosila!

Gość nora lisa
a jaką pewność ma mieć Twój facet że taka sytuacja się już nie powtórzy, skoro jak twierdzisz byłaś nieświadoma??? latwiej już chyba byłoby wybaczyć świadomy czyn, bo wtedy jest przynajmniej pewność że świadomie partner drugi raz takiego czynu nie popełni a tak to co? znowu wypijesz i znów sytuacja może się powtórzyć