Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia86665

sprawa techniczna - tabletki proszę o odp

Polecane posty

Gość kasia86665

wiecie co dziewczyny mam jeszcze pytanie takie troche techniczne. jestem przy 5 tabletce różowej z opakowania qlairy .. dzis ja polknelam, ale po paru minutach dostałam kaszlu (jestem trochę chora i wykrztuszam wydzieline), chciałam wykrztusić wydzieline na chusteczke, ale potem zauważyłam w niej takie 2 małe kropeczki różowe. Jestem pewna, że to od tabletki, która połknęłam wczesniej. zaznaczam, że popiłam ją prawie całą butelką wody więc chyba nie ma bata zeby została mi gdzieś w przełyku. myślicie, że to powód do niepokoju? w sumie glupio brać mi kolejną tabletkę, bo tego było tak mało... reszta powinna się wchłonąć i podziałać. jak myślicie? myślicie że mogłam wykrztusić taką ilość, która zmniejszyła skuteczność - te 2 kropki były wielkości główki od szpilki. może to z otoczki? kochałam się z chłopakiem 4 dni temu, a na ulotce jest, że jesli ZAPOMNI się tabletki w pierwszych 9 dniach, a uprawialo sie sex 7 dni wczesniej to nalezy przyjac kolejna tabletke... co mam zrobic? niby ja ją połknęłam, a nie zapomnialam!?

Gość kasia86665
nikt nie wie?

Gość kasia86665
????

Hym. Przyznam szczerze, że chyba bym nie zażywała drugiej. To pewnie kolor z otoczki/ochronki tabletki. Przecież nie wykrztusiłas całej albo kawałka tabletki (białej części) ? Wtedy to co innego.

Gość kasia86665
no właśnie to był tylko taki mały kawałeczek różowy.. te różowe tabletki są w środku białe? różowa jest tylko otoczka czy one całe?