Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ferre rosche

Dlaczego do stalego związku ma być dziewica??

Polecane posty

Gość ferre rosche

nigdy tego chyba nie pojme facet dorosły który sam nie jest prawiczkie i co najgorsze miał portale typu Sexfotka.pl nie jedno krotnie współżyl z kobietami nawet strach pomyśleć ile miał przygód wymaga żeby kobieta była dziewicą i poco te wymagania?? skoro sam nie jest prawiczkiem przecież te przygodne kobiety nie pytał pewnie : słuchaj a jesteś dziewicą tylko brał jak leci eh:(

Gość a jak ktos jest prawiczkiem
i szuka dziewicy?

Gość ferre rosche
jak jest prawiczkiem to wporządku zrozumiałam by to jest czysty i wymaga tego od kobiety ale nie facet który święty nie jest

Gość zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
nie wiem - a ma być??

Gość katatatattata
bo ma kompleksy proste, cale to pieprzenie o czystości i niewinności to bzdura, 'facet' boi sie ze nie bedzie potrafil zaspokoic kobiety która miala przynajmniej jednego partnera przed nim, a mysli ze dziewicom da wmówic ze seks tak kipsko wyglada w rzeczywistosci :D

ale prawiczek ma prawo wymagac

Gość ferre rosche
ja się podłamałam,tym bardziej że on brzydkim facetem nie jest ma (27 l)

Gość ferre rosche
Do katatata przecież skoro miał kilka czy nawet kilkanaście kobiet seksualnych to skąd ten strach przed porównaniem przecież juz wie w czym rzecz i wie jak sie za to zabrać

Gość ferre rosche
a ja się zaangażowałam a teraz on mi z takim czymś :(:(:(:(

moze wie ze jest slaby w lozku i zadnej nie zaspokoil

Gość do ferre rosche
ilu mialas partnerow?czy to byly tylko zwiazki?

Gość ferre rosche
Jednego miałam przez 5 lat skąd miałam przewidzieć że go poznam z takimi wymaganiami nie wiedziałam nie byłam w stanie tego przewidzieć! :( :(

Gość ferre rosche
ostatnio przeczytałam wpis jaki dał pewnej dziewczynie która "nie jest dziewicą i eksperymentuje z innymi panami " napisał jej że jest brudna i skażona ze na samą myśl wzbudziła w nim obrzydzenie zdziwił mnie a nawet zszokował jego wpis co ja mam o nim myśleć?

Gość ferre rosche
ty za to jesteś normalny jeżeli coś Ci sie nie podoba wyjdź z tego topiku naprawde nie mam ochoty na bzdurne twoje treści skoro przyszłeś tu się ponaminać to naprawde idź gdzie indziej zero zrozumienia:(

przepraszam 🌻 Chodzi mi o tą częś wypowiedzi "co ja mam o nim myśleć?" Moim zdaniem nie co o nim myśleć tylko w ogóle o nim już nie myleć bo to pajac jakiś :O

Gość ferre rosche
dresiaż to nie takie proste ja coś czuje do niego

Gość ferre rosche
wiesz on już nie ma naście lat to dorosły facet i teraz tak myśle że może brał mnie napoważnie a teraz pomyśli skoro nie jest niech bedzie kolejną przygodą i tak pewnie będzie bo poco mu ta dziewica koniecznie pewnie do stałego związku już ehh:(

Trudne takie rozdarcia, wiem. Ale poznałaś chyba jego dwulicowość. Z resztą co ja się będę mądrzył jak ja tylko piwo na ławce pić umim :) A i tak mam więcej lat niż on ;)

Gość ferre rosche
no skoro masz więcej lat niż on to pewnie jesteś doświadczony powiedz mi dlaczego mężczyzna szuka dziewicy???? czy mam rozumieć że wiekszośc szukający dziewicy to szuka już żony bo skoro dziewica to na coś ona musi być bo jak nie pyta się kobiety czy ją jest czy nie to wiadomo ze do jednego zreszta czym bardziej myśle tym jest gorzej:(

Gość ferre rosche
ehhhh:(

poza tym poznając kobietę i próbując coś z nią stworzyć nie obchodzi mnie czy jestem tym pierwszym. Bardziej mi zależy żeby być tym ostatnim

Gość ferre rosche
bo widzisz Ty jesteś normalnym facetem i zaakceptowałbyś u swej kobiety lecz nadal nie rozumiem jego wymagań poco mu takowe :(

Gość ferre rosche
zreszta i tak nic już nie zdziałam dziekuje Ci za twe wypowiedzi cuz znów przystało mi cierpieć jeszcze raz wielkie dzięki może miedyś zozumiem mężczyzn chodz wątpie