Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

OstraSiostra

A co to

Polecane posty

wenus- ostra ma dwa komputery tak jak pisałam, jeden ma w cipie a drugi w dupie i raz strzela pizdą a raz dupą i tak na przemian cipa dupa cipa dupa cipa dupa

"jak się robi z nosa kopalnie złota 24 na dobę to boli" A z pizdy ropociąg to sie pisze takie bzdury jak Ty

Monia - "Każdy kto mnie zwyzywa jest tym co o mnie napisze" nawzajem :D i jak tam Twoja kopalnia?:D Dresiaż, nie przyszedłeś! sos zjadłam sama 😭 a wrózba to 6 liczb na lotoo :D i nawet nie pamietam coś o spełnianiu marzeń :D Ale pozytywna :D Zaraz Ci wyśle maila (bo chyba nie wysylalam) z filmikiem co jakis facet robił potem :D ja niestety o 4 poszłam... 😭 i nie widziałam..

dresiaż wytłumacz jak się robi z pizdy ropociąg bo niewiem co to i tym samym niewiem czy go robię :) napewno jest to ekscytujące

dresiaż a to Ty jesteś pod tą płachtą na zdjęciu czy chwalisz się nowym nabytkiem sklepowym??? Jak to Ty to odwróć się troszeczkę może się w Tobie zakocham i zakończymy konflikt intelektualny

Jak sie fajnie pręży :D Ostra no chyba wiesz, że wiadomości od Ciebie bym nie przeoczył ani nie zignorował

Monia- zakochałabys się :classic_cool: i zrobiłabyś nam konkurencje haha :D Ostra, mogłabym być dzś w wawie... :o ale jednak mój musiał jechać z takim gościem z pracy a że dwu osobówką to bagażnik został dla mnie, ale nie weszłam :D

Monia raczej sie we mnie nie zakochasz :O Nie mam zemba, jestem rdzawy z włosów, mam krzywą przegrodę i trądzik :(

Rozpisałas się? Przecież Ty jestes oszczedna w słowa. Uuu chyba nie był to przychylny mail - dobrze, ze nie doszedł :D

dresiaż tak myślałam, że jesteś piękny ale nie musiałeś aż tak siebie dokładnie opisać p.s. wygląd dla mnie nie ma znaczenia :)