Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kate1111

Co o tym myślec???

Polecane posty

Gość Ike jestes 2 krotna
oj kobieto , przeczytaj o sobie wypowiedzi forumowiczow.To wystarczyc powinno , bys zamilkla na wieki.

Gość Kate1111
Dziękuje wszystkim za opinie i komentarze:) To powiedzcie mi jeszcze po jaką cholere ta dziewczyna trzyma sie tak mojego syna???

kpisz sobie orange?:D to, że pomarańcze piszą scenariusz mojego życia nie ma się nijak do rzeczywistości myślisz, że jak tu chlapniesz , że mam 5 dzieci to je rzeczywiście mam i dlatego powinnam zamilknąć na wieki?:D nie odpowiadam za wasze fantazje same sobie milczcie jak macie wymyślać takie bzdety

autorko bo może rzeczywiście się zakochała i już wcale nie musi być podstępną suką chcącą zwabić biednego chłopca na złą drogę lubisz ją to nie doszukuj się niczego jak będzie działo się coś niedobrego a syn będzie wiedział, że ma w tobie oparcie sam ci o tym powie albo to wyczujesz pozostaje ci go wspierać i teraz i ewentualnie, jak coś pójdzie źle, potem

Gość kreci ja taki
niedoswiadczony dzieciak.Moze byc dla niego nauczycielka seksu np. Jest dla niego badzo madra , doswiadczona juz kobieta.

Gość Kate1111
Dzięki Ika za wypowiedz:) Przyznam ze mam mieszane uczucia co do tego wszystkiego... Zobacze jak to sie potoczy dalej ehh

Gość Zuzanna Ameliaa
Ryzyko nieszczesliwej milosci istnieje zawsze. Wsrod dwoch 16 latkow tez. Kto ma jakie doswiadczenie i na ile jest rozbudzony seksualnie to tez bardzo szeroki temat. Z tym naprawde moze byc bardzo roznie. Zgadzam sie , ze im starsza dziewczyna tym wieksze szanse , ze pomysli o zabezpieczeniu i to jest chyba w tym wszyskim najwazniejsze. A reszte zycie pokaze.