Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mama nie do końca doskonała

śpiworek do wóżka dla 2 latka, czy warto kupić

Polecane posty

Gość mjkebhafkj
Dokładnie! Dla dwulatka wózek ze śpiworkiem :O Jeszcze smoczusia do tego :P

Gość 2mama2
To wszystko zależy od Waszego stylu życia. Jeli długo jeździ w wózku, lub notorycznie śpi na dworze, to kup. A jesli nie to po co?

Gość dla 2 letniego dziecka
to chyba juz nie !Przecież dziecko powinno juz dreptac ...a tyle ile przejedzie to uważam,że kocyk wystarczy .tO MOJE ZDANIE

Ja mam prawie 2 letnia coreczke i uzywam spiwora do wózka,czesto mała spi na spacerze,ale spiwor kupiłam dwa lata temu w komplecie z wozkiem i pomimo zmiany wozka spiwór zostal-jest idealny i do wozka i do sanek.A przeciez nie wszedzie mozna wejsc z sankami jak trzeba cos pilnie załatwic,czesto tez chodniki odsniezone całkowicie i jak wtedy przejechac?

Tak jak ktoś powyżej napisał - jak mała śpi na dworze to kup, ale jak jak nie to uważam że nie ma potrzeby. Moja w wózku praktycznie już nie jeździ, chyba że potrzebuje zakupy zrobić, a tak to na nogach spaceruje.

Naprawdę warto kupić, ja kupiłam przez internet w bardzo dobrej cenie w electro.pl bardzo dobry ciepły śpiworek i jestem zadowolona. Na spacerze nawet sobie mój synek przysypia w nim a jak wyjmuję go z niego to widzę że jest cieplutki czyli warto kupić.