Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolinaMM

Pytanie do panów o nogi:)

Polecane posty

Gość karolinaMM

Czy jesli poznacie atrakcyjna dziewczyne,która bedzie wam sie podobala i bedzieci chcieli z nia byc...bedzie wam przeszkadzalo to,że nie ma idealnych nóg?Tzn.ma skłonności do żylek i troche siniakow po zabiegach....czy jesli nogi nie bede idealne to was to zrazi?

nie ... Osobiscie nie zwracam uwagi na jakieś żyłki i siniaki Oczywiscie że ładniejsze są nogi bez tego typu usterek:P Ale jesli kobieta ma zgrabne ,długie nogi to te defekty sa mało znaczące...

Gość karolinaMM
ktos jeszcze sie wypowie?:)

Gość jbknk,m nkjm,
jeszcze ja spiertalaj :classic_cool:

Gość Zegan
Nie będzie przeszkadzało. Zwracam na nogi uwagę ale czy one są najważniejsze....?

Gość karolinaMM
Dziekuje.Podnieśliście mnie na duchu:)tak sie sklada,że mam takie nogi...z ost.chlopakiem balam sie isc nawet na basen,żeby nie widzial:-O i jestem strasznie na tym punkcie przewrażliwiona:-o

Pierdol to. Przeciez nie wybieramy swoich nog na targu. To nie koncert zyczen. Jedna ma takie a druga takie i chuj z tym? Dla mnie sie twarz liczy najbardziej i ogolny caloksztalt, kobieta ma byc zadbana, ale najwazniejsza jest twarz, a raczej jej wyraz.

Gdyby faceci patrzyli na takie szczegóły to większość kobiet byłaby sama... Bo jedna ma krzywy nos, druga nogi, trzecia ma piegi, czwarta boczki i grube uda, jeszcze inna cerę naczynkową itd itd... Faceci wcale nie są lepsi od nas...

Gość karolinaMM
dzieki:D

Gość najgorsze sa slady zarostu
po goleniu