Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olalala22

Moj facet i jego propozycja

Polecane posty

Gość olalala22

Czesc wszystkim, mam takie male pytanie moze ktos ma doswiadczenie w tym temacie:P jestem z facetem prawie rok czasu, ja mam 22 a on 30. Jest super ogolnie ale ostatnio powiedzial ze chcialby zeby dolaczyla do nas kobieta, zeby pobawic sie w lozku inaczej... On wie ze ja zawsze chcialam sprobowac z dziewczyna ale jakos odwagi zabraklo. Teraz jest okazja ale nie wiem czy sie zgodzic. Czy to nie zepsuje naszego zwiazku? Z jednej strony chcialabym ale z drugiej troche sie boje :P Mial ktos taka sytuacje? naprawde za kazda rade bede wdzieczna :)

mysle ze jestes fajna dziewczyna, ze masz super podejscie. wiekszosc lasek pewnie by odsadzala swojego faceta od czci i wiary za taka propozycje. a ty masz ochote :) fajnie! jesli oboje tego chcecie - zrobcie to! przeciez to tylko sex.

Gość Meleńka 88
No jak umiesz sie dzielic swoim Partnerem.... to GRATULUJE! dla mnie to jest nie do pomyślenia ...

Jeśli chłopak po tak krótkim czasie pragnie "odmiany" to nie wróży nic dobrego. Ja wiem jedno - nie zgodziłabym się na to, i na pewno nie zostawiłabym tej sprawy bez echa

Gość Ja nie mialam choc jestem bi
Nie chcialabym sie dzielic swoim partnerem, uwazam tez ze czas na takie zabawy i probowanie jest gdy sie nie jest w zwiazku. W zwiazku bylam wierna, czy facetowi czy kobiecie. Wydaje mi sie ze jak to zrobicie sa wieksze szanse na to ze cos sie popsuje niz ze bedzie lepiej. Partner moze byc zazdrosny o Ciebie z inna, Ty - o partnera z inna. Ktores z Was moze dojsc do wniosku ze jest lepiej albo przyzwyczaic sie do takiej formy sexu. Moze to byc tez wstep do zdrady - skoro i tak sypiam z kims poza partnerem, czemu nie mam tego robic czesciej? Czy musze mowic? W zwiazku raczej nie ma miejsca dla trojga. Nie ma wiec sensu niepotrzebnie komplikowac. Choc znam pare, ktora tak "potrafi". Ale to wyjatek, jak mysle. Ja w kazdym razie dalabym chyba facetowi w pysk za sama propozycje ;)

Gość jhhjjhhhj
dokladnie... jak po takim czasie juz chce trojkatow to strach pomyslec co bedzie chcial za 10lat.. chociaz traktuje cie tylko jako cos do ruchania to 10lat nie bedzie

eeee troszke za wczesnie na takie eksperymenta-nie tylko Wasz staz ale i sam wiek, Niemcy to tak kulturalnie zalatwiaja ale dopiero w ok.ryczacej 40-tki:)))

Wiecie co, ale zwroccie uwage, ze facet jest duzo starszy - pewnie on jest juz troche znudzony sexem...

Jak jest znudzony sexem to niech zrobi roczną przerwę. Nie wszystkie fantazje warto realizować. A to, że kręci nas oglądanie czegoś na filmie nie znaczy, że w rzeczywistości też tak będzie. Rób co chcesz. Ja byłabym na nie gdyby to mój wyszedł z taką propozycją

Gość olalala22
No tak macie raacje co do tego ze to moj facet i nie powinnam sie z nim dzielic tylko ze ja do tego troche inaczej podchodze;) jesli bedzie w innej kobiecie ale ja bede obok to nie boli mnie to:P ja sama bardzo chce z kobieta. Boje sie tylko ze jak mu odmowie to nic dobrego z tego nie bedzie :(

W takim razie nie wiem, czego sie boisz. Wobec tego przespijcie sie razem z jakas kobieta...

Boratka, trojkat dodaje pikanterii w seksie: ) Moze ja mojej tez kiedys zaproponuje :)

Gość Wiesz waldi niektorzy maja tak
pikantny sex we dwoje ze nie potrzebuja 3 osoby :P

Gość sdsdf
straszne, ja chyba bym umarla z zazdrosci jak bym widzialam mojego mezczyzne kochajacego sie z inna. wydaje mi sie ze miedzy wami nie ma milosci. jak sie kogos kocha nie potrzeba dodatkowych atrakcji.

Gość waldi chcesz mieć 2 kobiety w
łóżku, to nie bądź w związku. Można być singlem, robić to z kimś się chce i kiedy chce. Po co ograniczać siebie?

no to ok, niech zaproponuje, ale ja go dotykac nie bede, ani nie pozwole jemu dotykac siebie :)

Gość jhvhgfchfjknmjk
a gdybym facetowi zaproponowala sex z dwoma facetami.......??? to ta sama sytuacja co sex z dwoma babami!! dla mnie ejdno id rugie chore

Do autorki tematu, wg mnie nie warto. Chyba ze wasz zwiazek to taki luzny zwiazek to mozna ale w przeciwnym razie nie widze tego.

Zdesperowana Zono, nie badz taka serio. Ja tu jestem żeby siać ferment :)

Gość żona takiego jednego
ta yhyy już widze jak jakaś laska mojemu Misiakowi jaja liże wkorwiłam się pisząc to a co dopiero na żywca:O nie dzielę się chłopem i śniadaniem :D newer newer:D

Gość żona takiego jednego
waldi jak sobie to wyobrażasz :D:D:D będziesz stał nad nimi i udzielał wskazówek reżyserskich:D oj matołki matołki:P:D

Gość izia87
dokładnie też bym sie nie zgodziła a zapytaj sie czy może być 2 mężczyzna,gdy byście sie kochali to raczej nie padł by taki pomysł jak ja bym miała patrzeć ze on przy mnie wsadza go innej kobiecie to wolałam bym na to sie nie zgadzać.Jak kreca cie dziewczyny to sama z nia to zrób.