Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zażenowana i wściekła

CZY TO BYŁ PODRYW, CZY "KOMPLEMENTY!!!????

Polecane posty

Jest rozwiedziony i sam wychował 2 córki (obecnie nastolatki), z którymi mieszkamy.

Wczoraj wróciliśmy do tematu, wrzeszeliśmy nieziemsko (na szczęście młodych nie było), nie doszliśmy do żadnego konsensusu, ale napięcie powoli opadło i poszliśmy spać. Ale, niestey - z minionej sielanki już nici. Z drugiej strony, w imię spokoju naprawdę nie mogłam przymknąć oczu na jego teksty. ech.

Podstarzały, żałosny playbojek - masakra! To pewnie jest jeden z tych, dla którego już niedługo 28-latka będzie za stara...

Aczkolwiek liczę, że to wymyślona historyjka, bo nie wierzę, że aż tak nisko się można cenić.... Nie wyobrażam sobie w ogóle takiej sytuacji!

Dziwne trochę to wszystko.. sama masz 30lat, mieszkasz z dziewczynami niewiele chyba młodszymi, on takie jazdy robi. Ciężko cokolwiek radzic skoro nie jesteś w stanie go zostwic..

chciłabym, by była to prowokacja, ale to prawda:-) Powiedzcie, czy ja słusznie mam do niego żal i pretensje?

słusznie. Pomyśl, jak On by zareagował gdyby ta kobieta była chętna?

DZiewczynki to nastolatki, więc jednak sporo młodsze. Sporo w życiu przeszłam i wiem, że nie zmienia się życia ot tak, po p[rostu. No chyba, że łapie się partnera za rękę w łóżku z kochanką albo w inny sposób przyłapuje na zdradzie lub...jest kilka innych grzechów "niewybaczalnych".

Gość stary wyga
Dziewczyno czy ty juz szacunku do siebie nie masz ! po prostu zostaw tego frajera osobiscie uwazam ze prawdziwy meszczyzna moze mowic komplementy innej kobiecie ale nie zaniedbujac swojej damy w ramach tzw rozmowy towarzyskiej ,bylem kiedys swiadkiem podobnego zdarzenia kiedy to nasz znajomy na balandze przy swojej żonie walił podobne komplementy ładnej brunetce a ona podrywala go przy niej a skonczylo to sie tak ze jego żona wstała od stołu i jak mu z piąchy przywaliła to gościu zwalił się pod stół trafiła go w nos więc momentalnie mial oczka sine a brunetce z pieknym usmiechem wylała na łeb flaki z wazy która stała na stole a potem wyszła spokojnie z sali i co dalej a no to ze babka dalej jest z nim a on poza swoja zonka swiata nie widzi .........kiedys mi powiedział ze kobieta która tak postępuje to znaczy że bardzo kocha swojego męża lub chłopaka !!!!!!!!!!!!!A co wy o tym sądzicie?

Do dupy z tym wszystkim. Przestaję się zadręczać. Idę się zrobić na bóstwo, a wieczorem skoczę na aerobic, nie będę przecież zapijała smutków. Ale tak mnie korci, by odwdzięczyć się przy nim z jednym z jego koleżków, potem zrobić oczy zranionej sarny i szepnąć:no .... przecież byłam po rpostu miła dla twojego kolegi, o co się czepiasz. Nigdy tak nie robiłam, ale może takiemu typowi trzeba młotkiem wbić do głowy.

stary wygo - głupie to, ale ja jestem zbyt kulturalna i opanowana (w towarzystwie, bo w 4 oczy mogę drzeć się jak opętana) by zrobić coś takiego. Nie chciałam się już bardziej poniżać. Ale to dobre, tylko ja tej kobiety nie winię, wiće M. dostałby i ryj i flakami po tym durnym łbie.

A swoją drogą - chce ci się siedziec z takim dziadem-w dodatku w typie "erotomana-gawędziarza"??? Pytam, bo jestem w podobnym wieku i zrzygałabym sie chyba na takiego oblecha z kryzysem wieku średniego, który przy mnie by takie "miody" gadał innym kobietom! Fuuuuuuj - stary oblech!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

M. wygląda 10 lat młodziej, uprawia wszelkie możliwe sporty, jest w ciągłym ruchu, uśmiechnęty, błyskotliwy - fajny facet. Nawet mi czasem brakuje siedzenia w domu, bo z nim to wiecznie gdzieś biegaqmy. Nie, pod tym względem jest świetny. Oby się nie okazało, ze za bardzo - a wiem, ze do niego czeka kolejka, dlatego zawsze doceniałam jego skoncentrowanie na rodzinie.

Gość psycholog:)
nie zostawisz go bo ma w h...kasy i takich facetow sie od tak nie zostawia nieprawdaz?:)

Psychologu - to nie to:-) spotkać faceta z dużymi pieniędzmi to żaden problem, ale spotkać takiego, który porusza każdy nerw w moim ciele i jest oparciem oraz przyjacielem, z którym jest wesoło, dobrze, bezpiecznie- o, to cholera mój egoizm.

kochana przyznaj tak czy tak przed nami lub przed sobą tylko ze kasa JEGO kasa to powazny argument przemawiajacy ZA.... aha i faktycznie porusza kazy nerw twego ciala ---dowod na to byl na spotkaniu:)

Nie, M. nie jest zamożny i przeprowadziłam się do malutkiego mieszkanka. A co do nerwu - oj prawda....

"pewnie miał żonę i trójkę dzieci, ale mówił zbyt wiele "komplementów" i zona go zostawiła" Autorka dopisała, że ma 2 córki. A żona go zostawiła, bo... on taki rodzinny był :P

hmmm malutkiego mieszkanka z dwiema dziewczynkami,gniezdzicie sie wy i wasza milosc...imprezki z jego skromnych zarobkow spotkania z przyjaciolmi wyjazdy rozwniez....

tylko nie szanująca się kobieta pozwala się tak traktować... a on potraktował cie jak wielkiego śmiecia!... ale widocznie faktycznie ma ciężki portfel że pozwalasz mu na takie traktowanie... dlaczego w tych czasach kobiety wolą kasę od szacunku??? MAKABRA:\

Zaraz, na jakieś dziwne tematy wchodzimy - czy z normalnych zarobków dwojga ludzi nie można sobie pozwolić na imprezy i wyjazdy od czasu do czasu? DZiwne, ja pisze do Was z Polski, nie z Kinszasy. Chciałabym ukrócić ten wątek, bo nie jest on tematem rozważań. Tak, z dwiema córkami mieszkamy w małym mieszkaniu, nie rozumiem, co jest w tym takiego zadziwiającego. Poza tym sama zarabiam tyle, że stać mnie na chleb z masłem, a czasem i kawior. NAprawdę, prosiłabym o zakończenie drążenia, a jeżeli szacowny Psycholog warunkuje rozwiązanie związku lub pozostanie w nim od stanu portfela - to on ma problem i nie zazdroszczę takiego pryzmatu w podejściu do życia.

Gość stary wyga
czy gosciu na trzeżwo też prawi takie wyszukane komplementy innym kobietą ? w twojej obecnosci........

Gość Liilkaa
Ja jestem szczerze zdziwiona, że pytasz nas czy te zachowanie Twojego faceta było normalne:O

stary wyga - nie, odwala mu tylko po alkoholu. Gdy teraz tak patrzę - na trzeźwo chyba nigdy się nie pokłóciliśmy. Alkohol go zmienia, nienawidz ę tego.

Gość jkl
stary wyga czy gosciu na trzeżwo też prawi takie wyszukane komplementy innym kobietĄ ? w twojej obecnosci........ Liilkaa Ja jestem szczerze zdziwiona, że pytasz nas czy TE zachowanie Twojego faceta było normalne Jessssu ludzie jak Wy piszecie??? :o

Gość Liilkaa
Nie wiem jak Ty mogłaś tam wysiedzieć...rozumiem chciałaś być kulturalna ale gdzie jest szacunek do samej siebie?

Widzisz, wcześniej bardzo gwałtownie reagowałam na wszelkie nieodpowiednie zachowania, ale ostatnio dużo się zmieniło, uspokoiło, ja sporo przemyślałam, było świetnie. Dlatego też trudno mi było uwierzyć w jego bełkot, gorączkowo myślałam, że to zaraz się skończy (on co prawda ze 2 razy odwrócił się do mnie z uśmiechem, nawet chciał wziąć za rękę, którą już wtedy wyrwałam, ale to było tak mizerne przy tamtym zachwycie...). Głupio mi było po prostu za niego i za siebie. Nie chcę eskalować tego konfliktu, ale gdy patrzę na jego nachmurzoną twarz to wściekłość mnie ogarnia - gdyż przezcież powinien mnie przepraszać, a nie zarzucać wymówkami!!!