Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamuska nie staruszka

Topik dla mam ktore maja juz dosc tego chamstwa na kafe

Polecane posty

Hej dziewczyny mam niespelna roczna coreczke . Mamy lepsze i gorsze dni chciala bym sie z kims tym podzielic :) Piszcie jak u was dzieciaczki jak im sie zima podoba :) C Czekam na was:)

moja Nadusia 21 skonczyla roczek :) czas zlecial nie ublagalny jestem szczesliwa matka,nie wyobrazam sobie zycia bez dziecka, jeszcze u nas nie ma tak duzo sniegu takze ma czas jeszcze zobaczyc ale napewno jej sie spodoba jest bardzo szczesliwym dzieciem co chwile tanczy,krzyczy smieje sie :** poprostu jest cudowna :)

to tak jak moja u nas sniegu jest po kolana wlasnie wrocilam z mala z sanek :)

dzieci sa takie kochane :) a powiedz jakie sanki kupilas dla takiego malego maluszka? takie zwykle z oparciem? bo ja sie tak za bardzo nie znam hehe a nie chce zeby mi wyleciala jak bede szla z nia na zakupy :)

Mam saneczki z oparciem bo jak mnie mąż dyma na śniegu to mam się o co oprzeć :) A jak przykleję wibrator do oparcia to sama mogę sie dymac od tyłu :) Polecam ci bardzo :)

migotka jasne ze Tak :) ja bym chciala znowu miec dzidzie w brzuszku hehe bylam bardzo dumna z tego ze nosze w sobie nowe zycie :) ciaza i wychowywanie dzieci jest cos pieknego :) ale z nastepna dzidzia jeszce poczekam az mala bedzie samodzielna :) powodzenia

no musze przyznac ze dla mnie ciaza to coś pieknego i te kopniaczki :):* to dopiero 25 t,c wiec sie jeszcze 15 tygodni naciesze:)

no hehe mi tez brakuje tych kopniaczkow budzenia sie dziecka o 23 i 4 nad ranem hehe i zaczynala sie akcja kopania,to cos pieknego nosic w sobie mala istotke czasami mowie do corci zeby spowrotem wskoczyla do brzuszka heeh :) wiadomo porod boli ale jak juz poloza ci malenstwo na klatke piersiowa wszytsko idzie w niepamiec :) 1 ciaza mi sie nie udala synek zmarl wemnie w 33tc ale Bog dal mi jeszcze jedno zycie.Ale nie pwoiem bardzo mi synka brakuje ale to juz inna bajka a juz wiesz co bedziesz miala (chlopiec dziewczynka) :)

ja bylam z mala na 15min ale zmarzlysmy i sie wrocilysmy do domku :) ale byla zdziwiona co tak bialo wiadomo dzieci male nie rozumieja co to jest hehe :)

Gość mamuska ale nie staruszka
dziewczyny zaczerniam sie boktos mnie podszyll . Ja mam saneczki metalowe z pchaczem dzis sie sprawdzili swietnie :)

ten snieg to ładnie przez okno wyglada :) ale ja mi dzisja przyszło do szkoły jechac 3 h to myslam ze padne

Gość a nie macie czasami dosc???
Ja mam trojaczki :-O Roczne :-) Momentami wysiadam :-(

Gość jak ma 2 miesiace to
kazde jest grzeczne... potem da ci popalic, nie martw sie :-P

Gość do szczesliwa mamusia
adoptowalas dziecko? Noworodka? Dlugo czekalas? Wiesz , ja mam 3 wlasnych, ale kiedys chcialabym adoptowac dziewczynke (mam 2 synkow i corke), taka rok-2 lata... Czy mozna sobie tak wybrac plec i wiek???