Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamuska nie staruszka

Topik dla mam ktore maja juz dosc tego chamstwa na kafe

Polecane posty

moja jeszcze nie chodzi ale napewno by szybko brykala po sniegu hehe :) dobrze ze sa jeszcze na swiecie dobre duszki co maja wielkie serce pokochac i zaopiekowac sie nie swoim dzieckiem (chodzi tu o narodziny ciaza itd) te dzieci naprwade potrzebuja milosci i duzo ciepla,ja mieszkalam jakos 3 lata temu kolo domu dziecka smutny widok jak przywoza takie malutkie malenstwa a starsze dzieci czekaja na rodzicow az serce sie kraje :( jakbym miala warunki wziela bym te dzieci pod swoje skrzydla i opeikowala sie dawala milosc mama trojaczkow troche ci zazdroszcze przy jednym dziecku jest co robic a przy 3 podziwiam :) ja bym chciala miec duzo dzieci zebym tylko miala warunki jak bozia da blogoslawienstwo to bede starala sie dawac wszystko co tylko mam dla dzieci :)

Gość anetaaaaaa
powiem wam 1 , jak sie te wasze wypowiedzi czyta to żygać się chce ;-) powinni wymyśleć zawód " rodzenie dzieci" połowa kobiet robiłaby to co lubi,

moj lobuz jeszze wariuje hehe :) krzyczy tata prowadzi za raczke smieje sie pewnie pojdzie ok 21h :) oby sie w nocy nie budzila

kurcze ale masz fajnie moja to glodomorek hehe ale czasami tez przespi cala noc :) jejku jest taka sliczna i taka zabawna Smieszek moj maly hehe patrze jak sie bawi oszolomek maly

Gość szalona mamuśka
hej dziewczyny, mam 6miesięczną córeczkę, która nie chce spać i już. Walczę od kilku dni by zasypiała o 19stej. No i zasypia śpi smacznie godzinę i się budzi. Budzi sie pije, jęczy, stęka i zasypia za 15 minut to samo, potrafię do 22 latać tak do niej po 15 razy, co zrobić i nie wybudzała się co chwilkę?

Gość szalona mamuśka
próbowałam, nie da rady, dostaje histerii jak nie położe ją około 19stej. Zapada w kamienny sen na godzinę, potem do 22 latam, od 19-22 wypije w czasie pobudek po 150 ml herbatki na raty, nie mam pojecia co jej jest. Nie puszczam jej telewizji, za to od 15tej wyciszam. Puszczam spokojne piosenki czerwonych gitar i tak sobie tańczymy w rytm muzyki, szumię, głaskam, uśmiechamy się i co, dupa, o co temu dziecku chodzi, ma spokojny dom, bez problemu je, nie ma wysypek, odparzeń, no zwariowac idzie...

Gość szalona mamuśka
a tak, zasypia na rękach i kładę ją. W nocy czasem budzi się z takim płaczem, wtedy ląduje u nas, zasypia z nami i przekładam ją. Nie wiem czy to ważne ale dostawała zastrzyki przez 6 dni na zapalenie oskrzeli i od tamtej pory mam cyrk

Gość ewik45
Hej dziewczyny, I ja sie dolacze, mam 4 misiecznego chlopczyka, wlasnie je. Dzis pierwszy raz snieg zobaczyl, za rok bedzie juz biegal po tym sniegu. Jutro dostanie mate edukacyjna od mikolaja :)

Gość ewik45
Szalona mamuska, a moze to zabki? U nas wlasnie zabki wyszly wiec jestesmy w temacie.

mojej tez zabki wychodza tez marudzi ale nie tak ja za tymi pierwszymi zabkami :( jak narazie jest dobrze pokazalabym ale nie wiem jak sie dodoaje zdjecia :(

ja tez uczylam ale zeby sama zasypiala zebym nie musiala jej nosic ale bez skutkow musze ja polulac i dopiero zasnie w mych ramionach :) troche klocek wazy bo prawie 13kg to duzo prawda hehe

Gość szalona mamuśka
u nas ząbki są już 2, wyszły w 4 miesiącu. Nie wiem, za dnia zasypia sama, ale na nocny sen chce być przytulana. Ciekawe jest też, ze od 16tej czeka na tatę i od nikogo innego nie wypije mleka. Mąż czuje się arty ważny przez to hehehehe, lubi jak tata ją kąpie, karmi i robi samolocik, taka córeczka tatusia. Jak tata sie pojawia na horyzoncie to mama juz nie wazna hehehe

ale fajnie :) przewaznie jest tak ze synus mamusi a corusia tatusia :) ojciec dziecka nie kapac Nadi bardzo zadko przewija itd dlatego jestem zdana na siebie :( ale nie przejmuje sie kocham to co robie i chce dla mojego dziecka jak najlepiej :)

Gość szalona mamuśka
u mnie to trochę inna historia, wiele lat walki o dziecko, mąż ma lat 30 i dorósł do ojcostwa, a że mówiono, iż nigdy tatą nie bedzie, to świata za córką nie widzi, wie co, kiedy, ile je, wie wszystko, mogę wyjść z domu i wrócić za parę godzin a córka nie zginie:)

Gość ewik45
U nas na szczescie problemow z zasypianiem nie ma, maly usypia przy piersi, przy wieczornym karmieniu i spi prawie cala noc. Ponoc czesto problemy ze spaniem sa przejsciowe, chyba ze jest jakas faktyczna przyczyna.