Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Stalingrad

Kobiety interesujące się piłką nożną - istnieją takie?

Polecane posty

Witam, zaciekawiła mnie sprawa piłki nożnej. Czy istnieją panie, które mają dreszczyk emocji przed meczem FC Barcelona-Real Madryt? Czy panie mają ulubiony klub, którym się interesują? Osobiście marzę wręcz o dziewczynie, która lubiłaby piłkę nożną ... mielibyśmy tyle wspólnych tematów.

Gość tak to już bywaaa
ja się trochę interesuję. Kibicuję Realowi Madryt. Chociaż uważam, że kiedyś ten klub reprezentował ze sobą więcej niż zbieraninę zapatrzonych na siebie gwiazdek footballu. No i nie ma Zidane, mojego kochanego;)

Jest w sztabie trenerskim. Osobiście jestem za Barceloną w tej wojnie. I obstawiam minimalne zwycięstwo Barcelony po golu Messiego.

Gość tak to już bywaaa
Ale nie na boisku, a to różnica jest znaczna. Też myślę, że wygra Barcelona, jestem realistką. Ale i tak kibicuję RM:)

hej. Ja lubię oglądac mecze,ale nie jestem kibicem. Kiedyś byłam i chodziłam nawet na mecze za czasów nastoletnich....:) To była prawdziwa frajda...:D Myślę,że spokojnie znajdziesz dziewczynę, lubiącą oglądać piłkę nożną w TV... Da się wciągnąć:D

Gość tak to już bywaaa
a najlepiej się jeszcze założyć o coś przed meczem, emocje podczas i po meczu gwarantowane:)

Gość tak to już bywaaa
*założyć się o wynik, albo kto wygra mecz.

Ja kocham piłke nozna!! mam swoj ukochany klub i bardzo interesuja mnie rozgrywki roznych druzyn, szkoda tylko ze nasza Polska pilka nie jest taka super:(

hehe, tak, jak się o coś założycie, to na pewno będzie jeszcze więcej emocji!!!!:P

rozejrzyj sie dookoła siebie:) o albo zorganizujcie z kolegami spotkanie i wspólne ogladanie jakiegos meczu w gronie nowo poznanych koleżanek:)

Zarazil mnie tym mój facet :) niestety w tym sezonie ostatni mecz za tydzień :( i uważam również, że klub się kocha mimo wszystko a nie za to czy ma pierwsze czy ostatanie miejsce w tabeli.. zdecydowanie wolę iśc na mecz, jechac nawet na wyjazd aniżeli oglądac w TV

heh w krakowie :) ja bym tez chciała faceta ktory sie interesuje pilka, a tu moj woli boks a o piłce to ja mu opowiadam :)

nie prawda, prawdziwi fani kibicuja a pseudo fani chodza z nozami, a takich tu wiecej niestety...

Bywają i tacy.. co z nożem lub czymś innym.. Ale nie generalizujmy, że każdy tak jest. Są na Cracovii porządni kibice, eleganckie chłopaki, którzy kochają swój klub i wcale nie muszą się nożem za niego pic, a mimo to są na każdym meczu i wyjeździe... rozróżnij kibica od pseudokibica..

Gość ja lubie pilke..
bardziej plażową niż nożną,ale mój najmilszy ..kolega uwielbia więc chętnie z nim chodzę na mecze:)

tak a na cracovii na hokeju "kibice" cracovi pokazali jacy da porzadni spiewajac ostatnio hymn... pryskaja inteligencja,,, załosne

No i co z tego? nie każdy taki jest, tez byłam i wcale nie musiałam byc chamska, wulgarna aby byc ze swoją drużyną. Nie ma co generazliwac..

Gość A ja kocham piłkę nożną :D
Chociaż Derby Europy nie wywołują u mnie emocji, bo mój klub to Czerwone Diabły! :D

Gość OLCZAKUS
uwierz są takie dziewczyny :) np. ja mój chłopak jest za Barcą, ja za realem, chodzimy razem na mecze Górnika Zabrze, malo tego w lutym byliśmy w Barcelonie na meczu z Racingiem Santander, za to za rok planujemy wyprawe do Madrytu :D a dzisiejszy mecz? to dopiero będzie widowisko HALA MADRID!!!