Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tabletki Qlaira !!

Tabletki Qlaira - brak okresu

Polecane posty

Gość Tabletki Qlaira !!

Witam Mam pytanie do dziewczyn które brały tabletki Q A mianowicie zaczęłam 1-szą tabletkę 27 października , w pierwszym tygodniu dostałam ostrego zapalenia dróg moczowych i Antybiotyki ,poźniej zapomniałam wziąć 1 czerwonej tabletki z 2 tygodnia, okres powinnam dostać przy 26 tabletce i tu się martwię ponieważ biorę już 6 tabletkę z nowego opakowania a okresu brak :/ i nie wiem czy mam się martwić czy nie . . . Miała tak któras z was ?? Proszę o odpowiedź ;)

Gość naatalkaaa
Nie przejmuj się w ogóle. Przy tych tabsach nieregularne krwawienia i plamienia to standard. Ja przetrzymałam 5 opakowań. Raz krwawiłam a raz nie przy tych czerwonych i białych, tak na zmianę, Robiłam testy ciażowe, bo się bałam zaczynać kolejnych opakowań. A oprócz tego krwawiłam lekko i plamiłam w różnych dniach. Porażka. U niektórych kobiet to się z czasem reguluje, u mnie było coraz gorzej, więc zmieniłam tabletki. Ginekolożka mówiła, że Qlaira u niektórych kobiet zatrzymuje w ogóle krwawienia. Ja krwawiłam normalnie tyle, że co drugie opakowanie, to nie wiem o co chodzi. Acha i przy Qlairze przeszłam tragiczna grzybicę, nigdy wcześniej ani później się to nie zdarzyło. Także generalnie mi więcej wyrządziły te tabletki szkód niż pożytku.