Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona w koronce...

Jakie buty beda pasowaly do bialej sukienki calej z koronki?

Polecane posty

Nie mam pojecia jakie buty wlozyc do takiej sukienki..Nie nosze sie zwykle w koronkach,a mam czarne delikatne botki na szpilce i platformie...nie bardzo wiem ,czy to dobry zestaw...Prosze o pomoc doswiadczone dziewczyny:)

Gość glany
najlepiej!

Gość teraz jaa
botki do koronki ?? :O chyba tylko szpilki ,sandałki , zadne cieżkie jesienno-zimowe buciory

hahahaha,moze wypowie sie ktos kto sie zna lepiej na modzie ,za glany podziekuje;)🖐️

a kolor,chyba nie bialy olaboga!

no botki na platformie na pewno nie. proponuje szpilki, a kolor to nie wiem, jak będziesz miała srebrną biżuterię to może butki też srebrne albo buty pod kolor jakies ozdoby np kwiatka we włosy

No tak tez myslalam,ze lipa z tymi botkami ;)dzieki za rade jestem zielona w tym temacie;)heh

http://img.szafa.pl/uploads/clothes/c0/d3/d188/3338726/1283699949.jpg coś takiego. Do koronki buty muszą być delikatne , klasyczne, najlepiej matowe i bez żadnych kwiatuszków i udziwnień. Bo inaczej będzie przepych. To jeśli chcesz wyglądać subtelnie. Jeśli jesteś odważna, możesz dołożyć do tej sukienki czarną skórzaną kurtkę (najlepiej ramoneskę) Małą rockową torebkę i wtedy można założyć jakieś drapieżne czarne botki.

Gość a ja Ci powim
proste delikatne klasyczne pantofle - cieliste, w kolorze biżuterii z tym, że bledsze, albo w kolorze dodatkow na sandalki za zimno, bo jak masz wkladac rajstopy do sandalow to juz lepsze beda te botki