Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Koszmarrrrrrrrr

chłopak nie pozwala mi sie malowac

Polecane posty

Gość nazwa

Mój narzeczony też woli mnie bez makijażu, wielokrotnie mi to mówił,  ale zakazywać? Jak się umaluje na jakieś wyjście to zawsze mówi, że pięknie wyglądam i tyle. Facet ma kompleksy wyraźnie.

Gość Kghj

Przypomniało mi się jak moj pierwszy chłopak robił podobne akcje. Np potrafił z zazdrości zerwać mi stringi z dupy haha nigdy tego nie zapomne. Pogoniłam dziada!😜 nie nawidze takich zakazow!

Gość lia

Masz to na co godzisz się.

Gość

Dlaczego 🙂 Mężczyżni lubią kobiety zadbane z makijażem.Zresztą może się dzielą na takich i takich.Mnie się to nie zdarzyło, jakieś zakazy.      

Trochę nieładnie to wygląda ze strony Twojego chłopaka. Skoro tak mu się podobasz bez makijażu to lekki makeup nie powinien za wiele zmienić. Zawsze można się dogadać, że nie będziesz się malować na spotkania z nim, żeby zrobić mu przyjemność, a na resztę okazji wg swojego zdania... jeżeli to mu nie odpowiada to chyba chce Cię kontrolować :/

Gość

Zresztą nawet gdyby, to i tak bym zrobiła swoje, dobrze mi w makijażu. Byle nie tapeta. Z umiarem.

Gość Gość

Widocznie nie che żebyś była ładniejsza od niego, wyrównuje szanse.

Gość

To zazdrośnik.Miałam w rodzinie ciocię, nawet szminki nie mogła użyć bo były sceny ze strony męża.A potem to już krytykowana była o strój i o wszystko ogólnie.Rozwiedli się.Po 4 latach.Przed ślubem nosiła makijaż lekki.