Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość (nie)grzeczna

Jak wspominasz pierwszy stosunek po porodzie?

Polecane posty

Gość (nie)grzeczna

Ja jestem 7 tygodni po porodzie. Bardzo boję się bólu podczas pierwszego zbliżenia. Odczuwam dyskomfort podczas podcierania się a co dopiero seks... Może na darmo się boję? Jak było u Was? Czy to boli?

Gość mama 15 miesiecznego synka
Pierwsza proba byla nieudana - po 8 tygodniach, pozniej po 10 kolejna i bolalo dosc mocno i przyszly mo do glowy wspomnienia z pierwszego razu ;) Nie pamietam kiedy przestalo calkowicie bolec, ale troche to trwalo, chyba po jakis 4 miesiacach od porodu juz bylo dobrze.

u mnie pierwszy raz po porodzie miał miejsce 7 tygodni po nim. wspominam bardzo dobrze :) nic nie bolało. na początku troszkę się denerwowałam, byłam spięta, ale to szybko minęło i było super :) dodam tylko ze byłam nacinana i miałam sporo szwów, ale rana ładnie się zagoiła do tego czasu :)

Gość a co ma być głodne ????
około 9 tygodni po porodzie , koszmar ból .... sex przerwany - zwijałam się z bólu , następne podejście za kolejne 6 tygodni i już OK :):):)

Gość mama 15 miesiecznego synka
Mnie rowniez mocno nacieli i mialam duzo szwow. I powiem, ze nadal blizna mnie, ze tak to okresle "ciagnie" w pewnych sytuacjach np. po orgazmie...:D Poza tym to jej wcale nie czuje...Ma ktoras z was tak?

ja też byłam nacinana ale ładnie się zagoiło. pierwszy stosunek był jakieś 8-9 tyg po porodzie. mnie nie bolało, użyliśmy żelu a poza tym chciało mi się :)

Gość cbncbncb
Pierwszy stosunek 7 tyg. po. I przysłowiowa studnia bez dna. Potem miałam,zwęzanie pochwy i już było super :)

Gość lu lu lu
Pierwszy raz przede mną. Też się boję :o

Gość hmm.........
My z mężem chyba 12 tygodni po porodzie próbowaliśmy. Też byłam nacinana i rana się szybko zagoiła. Za pierwszym razem było trochę ciasno i bolało. Musieliśmy kilka razy popróbować, aby moja pochwa zrobiła się normalnie drożna :D

Gość 2 tyg po porodzie
cc :)

Gość pppppooooooooowwwww
dziewczyny jak to jest ze jedna ma studnie bez dna a inna ma za ciasna i ją boli?????????????

Gość hmm.........
Nie mam pojęcia dlaczego tak jest. Ja byłam ciasna:o Po kilku razach było już okej.