Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Na dnie oceanu

Wlasnie zauwazylam,ze kochanek usnol mnie z facebook,czy to juz koniec???

Polecane posty

Gość Na dnie oceanu
A czy odradzilabys mi taki uklad jak jest u ciebie? Czy to jest meczace dla ciebie,albo cz bylo kiedys meczace??

Gość Na dnie oceanu
A moze tez usunol moje nr telefonow jak mu kazala

Gość dotakis
powiem ci tak, czy mnie to meczy- nie, bedac ze soba tak dlugo przyzwyczailismy sie do siebie, jest tez uczucie moze nei takie jak na poczatku ale jest, poprostu jest w moim zyciu, mielismy plany na przyszlosc , chcielismy byc z soba (kiedys) a czy kiedys beda jeszcze takie plany , nie wiem ...dzis nie chce . Ale takiej syt. ze on gdzies wyjezdza i nie daje znaku zycia nigdy nei bylo

Gość dotakis
Onaa sie nie domysla, gdyby sie domyslila zapewne by inna byla reakcje, ona by do ciebie zadzwonila , tak mysle

Gość Na dnie oceanu
On jest latynosem,juz tu pare razy na kafe pisalam onim.Czyli mial ochote,a ja sie wkrecilam.Bede jeszcze dlugo cierpiec.Bo znam go kilka lat,i przez kilka lat onim zawsze wspominlam,a teraz to juz tragediaaaaaaa:-( Dzieki,ze zemna piszesz,moglam chociaz to do kogos napisac:-)

Gość dotakis
aa cos kojarze, latynos:)Ale nie zalamuj sie moze sie odezwie, ale blagam nie pisz teraz do niego coos w sylu ze tesknisz zanim Nie ma sprawy, mi tez sie fajnie z Toba pisze, ale chyba zaraz bedziemy konczyc bo jutro do pracy, jak chcesz to jutro tez mozemy popisac:)

Gość Na dnie oceanu
Nie napewno nie bede pisac do niego :-) Jutro napewno odswierze topik,jestes przewaznie wieczorami,czy roznie?

Gość dotakis
oj chyba juz poszlas:) wiec i ja ide dobranoc, spokojnej ncoy

Gość dotakis
roznie, ale jutro bede wieczorem, chetnie popisze z Toba:)wiec do jutra , trzymaja sie i nei zalamuj, bedzie dobrze:)

Gość Na dnie oceanu
Dziekuje ci kochana:-) 🌻 Dobrej nocki.Ja posiedze jeszcze,boje sie polozyc,zeby przypadkiem nie rozmyslac i ryczec w poduszke. Do jutra

Gość Na dnie oceanu
Siedze dalej i rozmyslam:-(

Gość gwoli wyjasnienia...
to chyba zart, co ty tu wypisujesz. jaka niby szanse? jedyna szansa dla ciebie, to kopnac go w tylek i zaczac normalnie zyc. on zmienia was jak rekawiczki, zona zalosna, ze brak slow...i ty na deser. czy naprawde mozna byc tak beznadziejnym? a ty pewnie myslisz, ze zlapalas Pana Boga za nogi. jesuuuu, spuscmy zaslone miosierdzia na twoja glupote. (jak ci nie szkoda twojego zycia?)

Gość Na dnie oceanu
Znam go od kilku lat,on ma naprawde wspanialy charakter.Jedyny jego minus to ,to ,ze jest kobieciarzem.

Gość gwoli wyjasnienia...
On mi mowil,ze mial kiedys kochanke,i pomimo tego,ze jego babka zabronila mu sie z nia widywac to on i tak doniej jezdzil. Ja pierd...ole! Tylko pozazdroscic takiego faceta i z takim charakterem. Wiec sie nie martw, ze to juz koniec, do ciebie tez bedzie przyjezdzal (o w morde), chyba ze zamienil cie na ciekawszy model. A ta baba, o ktorej piszesz, to jego zona. Nie zapominaj! To ty jestes baba, ktora dupczy po boku.

Gość o k....wa
posłuchaj jedna...k..wo niszczysz życie rodzinie, jesteś tylko materacem dla faceta i jeszcze o niego sie martwisz! Poczytaj topiki zdradzonycg żon to może choć troche pojmiesz jaką krzywdę robisz innym a przede wszystkim sobie!!! Zero honoru, tylko ku..wie się.!!!! A kysz, a kysz do dziury i nie wychoć z tamtąd aż zmądrzejesz i swoją wartość bedziesz znała !!!

Gość do Na dnie oceanu
Dziewczyno, o czym ty wypisujesz, ja chyba śnie !! Zakochana, k..rwa jedna zdrugą !!!! Mało chodzi samotnych ? Po co rodzine rozbijasz? .....Miał racje ,że Cie z profilu faceboka usunął, z naszek klasy tez powinien usunąć i dodac adnotację ,że ku...wiszon jesteś!!!!!!!!!!

Gość do dotakis
Ty to jestes ekspertem w tej dziedzinie...9 lat..Ho Ho!!!!!! Lekcji może zacznij udzielać jak sie kryc z kochankiem, może to pomysł na nowy topik!!!! A może szkołę założysz? tak się interes dobrze kręci...!!! pierwszą uczennicę już masz do roboty!!!

Gość Na dnie oceanu
dotakis-wieczorem dam ci nr gg ,bo tu pisac niebede

Gość cholera to wie...
a moze usunąl cie dlatego , żeby jego kobieta sie nie domyslała , bo mogłaby sie wypytywac to i owo, np. moj przyjaciel , a niedoszły kochanek nie mial mnie na nk , bo twierdził , ze to mogloby wzbudzic podejrzenie mojego męzai .. jego zony;-)

Gość usunął
z facebooka!????? No straszne

Gość Na dnie oceanu
No ale moglby mnie jakos powiadomic,gdyby tak bylo.Mi to raczej wyglada nato,ze jakos ona sie dowiedziala,a on obiecal ,ze pozrywa kontakty

Gość pewnie cie wywalił
bo nie umiesz pisać po polsku. Nie dość że kirwiszon to jescze takie blędy robisz jakbyś ledwo podstawówkę skończyła. Nic dziwnego że cię olał. Gratuluje rozbijania rodziny

Gość cholera to wie...
może jest zazdrosna o ciebie? kobiety maja szósty zmysł i wyczuwa , ze cos jest na rzeczy..

Gość Na dnie oceanu
Jest zazdrosna jest,bo 2razy juz zabraniala jemu jechac domnie samemu

Gość Na dnie oceanu
dotakis-jestes moze?

Gość cholera to wie...
no widzisz czyli moze tak byc , usunął cie dla swietego spokoju, jej spokoju , moze robiła mu wymowki albo cos w tym stylu..

Gość dotakis
czesc, jestem nie moglam wczesiej

Gość olej
I tu sie zgodze,ze kobiety maja 6 zmysł,ale kobiety ,a nie takie korwiszony jak ty na dnie oceanu.Zmien sobie nick jestem dnem,bo nie potafie sobie znalezc normalnego,wolnego faceta.Jaka ty pusta jestes i sama nie rozumiesz co tu wypisujesz.Jego baba nic nie robi.He he A te urodziny to napewno w pracy robiła,bo przeciez,ona ciagle tam jest.Dałas dupy,byłas beznadziejna i gosciu podziekował za znajomosc.Napewno siedzi teraz w domku z baba i dziecmi,a ty głupia co?Wakacje przez 2 miesiace.A kto tej babie tyle wolnego dal od tej pracy.Załatw sobie prace w burdelu,jak chcesz dawac dupy!Moze ci jeszcze zapłacą,chociaz watpie skoro facet po jednym razie dał sobie spokoj.

Gość dotakis
do dotakis moze zaczne, nie twoja sprawa

Gość olej
dotakis To było do mnie ,bo przeleciało?