Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Na dnie oceanu

Wlasnie zauwazylam,ze kochanek usnol mnie z facebook,czy to juz koniec???

Polecane posty

Gość ona8787
bo to podziala na pewno , da mu do myslenia !dobra pa

Gość Na dnie oceanu
Napewno wezme pod uwage wasze zdanie,tak samo mysli dotakis,wrazie sie odezwie to powiem,ze niemam teraz czasu,ze odezwe sie jak bede miec czas.A moze zapytaj czy mozesz jakos pomoc w tych problemach jego??? Dotakis-wykozystaj ten wyjazd jak najlepiej mozna,i juz z gory nie zakladaj,ze mozecie sie poklocic,takie myslenie tylko przywoluje takie problemy

Gość Na dnie oceanu
wykorzystaj mialo byc.

Gość dotakis
Na dnie oceanu Chcilabym bardzo, ale znam go juz troche ma zawziety charakter , pierwszy dzien bedzie romantyczny, fajny ale pozniej ............. znam go juz troche, a ja mam teaz tak charakter ze nie ustapie Autorko a powiedz on Ci powiedzial ze to niezobawiazujaca znajomosc??

Gość czarna podwiązka
no wlasnie dotakis, nie nakrecaj sie :) (choc ja tez mam malutkie schizy:P. bardziej jednak sie stresuje czy na pewno uda nam sie przekroczyc granice Polski:D) autorko kochana, mysle, ze sila rzeczy spojrzysz na to inaczej w styczniu bo te emocje opadna i bedzie Tobie o wiele latwiej miec dystans. znajac zycie Ty olejesz a on bedzie sie starac. swoja droga, sama powinnam olac na jakis czas swojego M....ostatnio zaczelam sie za bardzo angazowac i musze nabrac dystansu tez ;). choc to takie trudne :/. a jak juz sie uda to jego 6.zmysl znowu mu podpowie, ze trzeba znowu walczyc. bez sensu. zaczynam bredzic i chyba zaraz bede musiala isc spac;)

Gość dotakis
po co ma pytac cyz pomoc w jego problemach, skoro sie nie odzywa , zapewne chce byc sam , wiec jej smsy tylko go wkurza

Gość Na dnie oceanu
Nie nic nie mowil,narazie po prostu milo spedzalismy czas,ja sama nawet nie czulam,zeby byl dobry moment na wyrazanie uczuc

Gość dotakis
Na dnie oceanu wiec on moze tez to tak odebral, milo spedzony czas, nic wiecej

Gość Na dnie oceanu
Dotakis-no napewno go juz dobrze znasz,kurcze 9lat,to ja nawet mojego meza tyle nie znalam,bylismy lat. Czarna podwiazka-mam nadzieje,ze tak bedzie jak przeczuwasz:-)

Gość dotakis
czarna podwiązka nei nakrecam sie , wiem jak bedzie nei raz z nim wyjezdzalam:P: To fajnie , zapewwe w yjazd bedzie udany:P:

Gość Na dnie oceanu
No wlasnie ale to sie kupy nie trzyma,zanim wyjechal telefon ,gdzie mowil ,ze ma nadzieje,ze bedziemy spotkac sie dalej,a tu bum wynocha ze znajomych na facebook

Gość dotakis
Na dnie oceanu znow Ci doradzam , jutro rano "matki polki " sie wybudza i znow mi sie oberwie "burdelmama":P:

Gość czarna podwiązka
Dziewczyny, ja uciekam bo mam dzis kiepski dzien i lepiej zebym go juz skonczyla, tym bardziej,ze glupie mysli mi sie wkrecaja ;). dodalam temat do ulubionych-na zas ;) dobranoc :)

Gość czarna podwiązka
obyscie dziewczyny mialy racje z tym wyjazdem ;). zonka mi zaczyna wchodzic w droge ale spoko, poradze sobie :P. dobranoc :)

Gość dotakis
wiesz, ja bym sie tym facebookiem wcale nie przejmowala, wydaje mi sie ze on wykasowal Twoj profil "w razie czego" jest teraz z nia i nei chce by cokolwiek sie wydalo, jestem pewna ze on sie odezwie, gdyby on kochal zone (dziewczyne) nei bylo by Ciebie i innych wczesniej kobiet, i nie wierze w cudowne "nawrocenie na wczasach"

Gość Na dnie oceanu
czarna podwiazka-kiepsk dzien?I lepiej zeby go juz zakonczyc?Jak bdziesz miala ochote to wywal z siebie jutro tu co ci na sercu lezy:-)

Gość Na dnie oceanu
Dotakis-ja mysle,ze on ja kocha,ale jest kobieciarzem

Gość dotakis
czarna podwiązka dobranoc:) ja tez dodalam do ulubionych:)

Gość dotakis
Na dnie oceanu kocha ja ale jest kobieciarzem? no to nie wiem jak on ja kocha , przeciez przed Toba tez mial kochanke, no zalozmy z e gdyby nawet....wiec musisz miec bardzo silna wole wiedzac ze to facet tego typu by nie snuc marzen na staly zwiazek z nim

Gość dotakis
ja tez juz ide spac, jutro musze wczesnie wstac do jutra Autorko:) trzymaj sie cieplutko dobranoc

Gość Na dnie oceanu
dotakis wiem wlasnie.Ale z jednej strony jest to dlamnie takie pociagajce,ze on aki typowy samiec jest,takie uwydatnianie meskosci:-D Wiem smieszne to co pisze

Gość Na dnie oceanu
No trzymaj sie rowniez,milego dnia w pracy jutro.Ja zawsze dluzej siedze,to moj taki czas spokoju i relaksu gdy moje dziecko spi;-)

Gość Na dnie oceanu
Noi dziekuje w ogole wam wszystkim,ze tu piszecie.Od kazdej z was biore wszystko pod uwage.❤️🌻

Gość olej
dotakis a ty nie piszesz tu anonimowo? nie podałas prawdziwych namiarów wiec anonimowo i jestescie tylko tym na co zasługujecie. piszesz ,ze maz cie nie docenia i niech ma rogi ,jak tak chce.twoj maz swiadczy o tobie ,a ty o nim,tak w zwiazku jest i mysle ,ze on tez ma kochanke i dlatego cie olał. na dnie nadal nie rozumie na co ty liczysz.podjedz do nich do domu,a zobaczysz jego wakacje! aaaaaaaaa i jeszcze !skoro kochałas go ukratkiem tyle lat,to zrób to kobieto dla siebie i kochaj go tak nadal,bo jego osoba jest dla ciebie nieeeeeeeeeeeeee osiagalna pa pa buziaczki

Gość olej
tak doczytałem co wy tu jeszcze wypisujecie kuzwa jakie bzdury i fantazje sobie dorabiacie. powodzenia zycze w zmarnowanym zyciu

Gość Na dnie oceanu
Witam was dziewczny Wlasnie sobie z rana zagladam na facebook,i widze,ze znowu mam taka sama ilosc znajomych,wchodze patrze oco chodzi,a ON tam znowu jest!!!!!!!!!:-D Ciesze sie jak glupia,ale niewiem oco chodzi,jak to mozliwe,czy jest taka opcja blokady,a jak sie odblokuje wszystko wraca na swoje miejsce????Wszystkie stare jego i moje wpisy sa!!!!Nawet moje zdjecia u niego z jego urodzin heheheh. Czyli kilka dni zaloby na darmo???:-D Chce mi sie znowu zyc:-) Ale powiem wam szczeze,ze dzis pierwszy dzien nie przejmowalam sie,ze mnie usunol,wstalam z rana i nie czulam sie smutna jak ostatnimi dniami,dzieki wam,podnioslyscie mnie na duchu,noi dobre wasze rady,skoro facet olewa,jego trzeba olac tez.A tu taka niespodzianka! Odezwe sie jeszcze dzis;-)

Gość ona8787
no i widzisz autorko ! po co bylo tak panikować?ha ha co do mojej sytuacji , ja na pewno swojemu K nie pomoge w tych problemach , on musi je sam rozwiazac , wiec nie bede nic sie odzywac , pisac , bo po co ? jak bedzie chciał to mnie znajdzie , a poza tym przyda nam sie troche dystansu do siebie;-)nie bede udawać jakiejs matki Teresy , to doroslty facet , nie bede mu matkować , da sobie radę ...

Gość gwoli wyjasnienia...
fejsbuk znowu ok, wiec wszystko jest w twoim zyciu nadal cacy tak trzymaj! (sic) bbuuhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaa...

Gość masz to czego
głupota i naiwnosć autorki jest wprost porażająca:O

Gość cholera to wie..
głupota? raczej jest kobieta spragniona ciepła i uczuć , samotnie wychowuje dziecko , ja tam jej sie nie dziwie ..