Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Stalingrad

Co myślicie o Stalingradzie?

Polecane posty

Gość dzifny
no ciezko mieli, ale utrzymali jednak

Gość żeby promować się zakładając
topik o sobie samym na forum DLA KOBIET, to już jest dno, piach i kilo mułu :O

Chodziło mi o miasto i bitwę, była OK? Jest taki kawał: "Gdzie lezą Niemcy? Pod Stalingradem".

Gość dzifny
a czy byla ok, to spytaj tych co wpieprzali ciala swoich bliskich w trzydziestopniowym mrozie pod obstzralem artylerii

O tym wiedziałem, dlatego taki nick. Tylko mało kto kojarzy go z horrorem, jaki miał miejsce w historii.

Gość xxss
Że ma problemy z cerą, jednym słowem jest pryszczaty, nienawidzi swoich rodziców, kocha psa, nie ma zkim iśc na Sylwestra byl w szkole śwredniej Kujonem, nie miał nigdy towarzystwa, miał nudne zycie jak flaki z olejem, jest PRAWICZKIEM,był ofiara przemocy psychicznej, ma niskie poczucie własnej wartości, jest za eutanazja, lecz przeciwnikiem aborsji, człowke zimny jak morze arktyczne , ma zadatki na ludzia aspołecznego,chodzący człowiek DEPRESJA, Achhaa miało byc o mieście tak?? o to ja nie wiem :-)

Gość xxss
no i od jakiegos czasu wybiera sie na dziwki ale sie jakoś jeszcze wybrac nie może, to tak w nawiasie pisząc heehee Bodajrze ma 22-23 lata

W szkole średniej kujonem nie byłem ... towarzystwa nie mam ostatnimi czasy ... rodziców po prostu nie lubię ... nie pamiętam przemoc psychiczną ... lat mam nieco mniej. Reszta się zgadza.

20 20 20 lat ma nasz Stalingradzik :) A ja myślę, że jesteś uroczyyy , mimo że czasem mi działasz na nerwy :P A o tym Stalingradzie w innym sensie to jakoś nic nie wiem.

Zapomniano dodać, że Stalingrad ma w zwyczaju pluć w twarz ludziom, którzy chcą wolnej aborcji.

Najbardziej okrutna bitwa XX wieku w Europie, a może i świecie. Toczona przy temperaturze -30 C (rosyjska zima), żołnierze z głodu zjadali trupy, walki toczone w zniszczonym mieście. Zginęło milion ludzi. Przełomowy moment na froncie wschodnim - Rosjanie zaczęli wygrywać wojnę z Niemcami, chociaż Ci przez prawie 2 lata ją wygrywali.

"to jakoś nic nie wiem.." - chyba faktycznie moje IQ ma problem ;D wiem co nie co, ale nie jest to zbyt wiele informacji :)

Niekażdy lubi historię. Ale i tak mam większy szacunek do niemieckiego żołnierza smażącego poległego towarzysza niż do kobiety poddającej się aborcji, bo dziecko przyszło nie w porę.

że póki co nie jest gotów na zmiany w życiu. że mimo cierpienia jakiego sam sobie przysparza, chyba na razie jest mu dobrze z trądzikiem i pozorowanym nieudacznictwem ;) że pewnego dnia sam dojdzie do tego, co mu tu wszyscy radzą, i z niedowierzaniem bedzie wspominał swoje zachowanie i przejmowanie się pierdołami ;) ale najpierw musi się wysmutać na forum :) potem pójdzie w świat, i wprawdzie nigdy nie zapomni czym był dla niego trądzik, ale będzie się dziwił, po co stracił tyle czasu ;) :P że pewnego dnia doceni moje złote rady :classic_cool: