Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaktojest...

ŻYCIE SAMOTNEJ MATKI

Polecane posty

Gość jaktojest...

Jak to jest ? Zostałam samotną mamą z dnia na dzień Nie wiecie jak boli rozstanie Najbardziej chyba boję się tej samotności która mnie czeka tego że już zawsze sama, muszę sobie ze wszystkim radzić sama A tu zbliżają się święta sylwester a moje życie tu tragedia A przede mną jeszcze najgorsze rozwód a on bawi się w najlepsze i jeszcze poniżył mnie zaniżył poczucie wartości wpędził w kompleksy Mam pytanie jak wygląda wasze życie samotne mamusie? Jak sobie radzicie? Czy macie szanse na jakiś nowy związek? Jak np. spędzacie święta sylwestra Czy wychodzicie gdzieś czasem ??

Gość slask
hmmm jak wygląda moje życie, chyba normalnie :) radze sobie w miarę dobrze ale mam duza pomoc od strony swoich rodziców. o nowym związku nie myślę :) nie mam na to ani czasu ani ochoty święta spędzę z rodzina rodzice, pewnie tez dziadkowie będą na wigilii a w 2 dzień świat na rodzinny obiad do drugich dziadków. W sylwestra w końcu odpocznę :) czasem tak ale zdarza się to rzadko bo po prostu brak mi czasu praca dziecko i ciągły brak czasu na sen jeśli ma sie plan na życie to samotne macierzyństwo nie jest straszne :) głowa do góry

Gość slask
czasem tak czyli ze czasem gdzieś sama wychodzę