Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukajaca_pracy_22 pilne

Prosze o porady, gdzie powinnam szukac pracy?

Polecane posty

Postanowilam zalozyc tutaj topik gdyz jestem calkowicie zielona jezeli chodzi o prace. Nigdy jeszcze nie pracowalam, mam dopiero 22 lata , 2 lata studiow za mna, zrobilam sobie teraz rok wolnego i chcialalbym w tym czasie cos sobie dorbic. Bo nie chce tracic czasu na siedzeniu w domu, oczywiscie nie musze placic za rachunki i jedzenie gdyz jestem na calkowitym utrzymaniu rodzicow i jezeli cos bym zarobila to mialalbym na swoje wydatki no i ewentualnie dorzycilabym sie do oplat za internet. Myslalam aby podjac prace od stycznia przyszlego roku a terazprzez grudzien szukac czegos abym mogla od nowego roku gdzies sie zaczepic. Nie wiem wogole gdzie powinnam uderzyc?? Czy do jakiejs drogerii na sprzedawce, wiem ze teraz na okres 1 miesiaca poszukuja hostess--> praca na 5 godzin w systemie dwuzmianowym. Czy moze zatrudnic sie jako pomoc domowa--> sprzatanie jakies albo opieka nad dziecmi moze polaczona z odrabianiem lekcji z dzieckiem. Bo raczej do biura nie wiem banku czy urzedu mnie nie przyjma;/ bo nie mam studiow jeszcze skonczonych;/ a moze ubiegac sie o jakis staz??? Myslalam tez o pracy chalupniczej ale z tego co przejrzalam watki to w wiekszosci wypadkow trafia sie na oszustow.Prosze o rady gdyz nie mam zabardzo kogo sie poradzic a nie chce marnowac czasu:) z gory dziekuje za rady. aaa i dodam ze zaczelam studiowac na administracji na uniwerku i teraz zrobilam przerwe w nauce. a przedtem zdobylam tytul technika ochrony srodowiska.

Gość wstydze sie.
szukaj w agencji towarzyskiej

akurat taka oferta nie jestem zainteresowana.