Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żenewiew.

MAM 23 LATA I WIELKIE ZMARSZCZKI POD OCZAMI :(

Polecane posty

Gość żenewiew.

Nie wyobrażam sobie siebie mając 30dziechę :(

Gość zjedłem za słodkie ciasto
zmarszczki, ja mam wiecej lat niz ty i zadnych zmarszcek nie mam :) co najwyzej mam doły pod oczami po nieprzespanej nocy :)

Gość skuma
Moja mama ma 40 lat a wyglada młodo...zmarszek w ogole prawie nie widac, mimo tego ze moja mama nigdy specjalnie nie dbala o cere. NIE uzywa zadnych maseczek, peelingow, dobrych kremow.... Ztego co widze to uzywa najczesciej kremow z Ziaji a twarz myje zwyklym mydlem i woda!!!!!! Ma swietna skore jak na jej wiek!!

Gość żenewiew.
podejrzewam, że to przez korektory używane na zatuszowanie cieni. nie używałam jakiś bubli, a tak zniszczyły mi skóre pod oczami. odradzam to gowno :/

uu, a moze masz bardzo sucha skóre i jej nie nawilzasz- dlatego pojawiły sie zmarszczki mimiczne. jestes za młoda na zmarszczki starcze :O

Gość dfgfdgdfg
albo ją wysuszyłas, albo może tarłas za mocno skór przy demiakijazu czy nakładaniu korektora, to trzeba robić bardzo delikatnie wklepywac

Gość żenewiew.
jak skonczylam 20stke zaczelam używać lekkich żeli pod oczy z ziaji, Flos leku. teraz kupilam kozie mleko bo dobrze nawilża. ale tak, to rowniez wina mojej urody, "śmieje się oczami" :/

nie ejst dobrze :( nawilzaj cere dobrymi kremami nawilzajacymi!!

Gość żenewiew.
no to co polecacie? ale coś niedrogiego, nie moge sobie pozwolić na duże wydatki :(

Gość dfgfdgdfg
flawonoidy albo retiny

Gość żenewiew.
kupie sobie capivit a + e. dodam, że moja mama też ma ładną skórę jak na swój wiek.

Gość podejrzewammm ze
kremz vichy za 80 zeta jest mniej wiecje tyle wart co Loreal za 30 zeta

Gość żenewiew.
przy pierwszym wiekszym przypływie gotowki rozjerze sie za czyms lepszym, moze ten Loreal lub Vichy. ale co radzicie, coś tylko nawilżającego czy coś na zmarszczki, bo w sumie jestem młoda i nie chciałabym jeszcze gorzej spartolić sobie skory pod oczami. na solarium rzadko chodziłam, jedynie przed studniówką czy jakąś wiekszą imprezą. wole opalac sie latem i przyznam, że kiedyś nie używałam filtrów :/

Gość makarakka
jesli szukasz czegos niedrogiego to kup w aptece masc z wit A-jest taniutka ok 4 zl a zawiera retinol-ten sam ,ktory jest w drogich kremach na zmarszczki(poczytaj w necie o tej masci ,na roznych forach itp).Bardzo dobrze nawilza i usuwa rowniez zmarszczki ale to oczywiscie przy dluzszym,regularnym stosowaniu

Gość żenewiew.
o, na tą maść mnie stać i to od zaraz :D przyda się też na usta, dzięki :)

dziewczynki ja pracuje w aptecę i muszę wam polecić świetny krem z Biodermy -nowa seria Matriciane na pierwsze zmarszczki.Zawiera kwas hialuronowy, nukleotydy,sole mineralne.Ma extra biomimetyczną strukturę,dlatego doskonale się wchłania,świetnie nawilża,nie zatyka porów.Wsszelkie Vichy-odradzam.Moim zdaniem ta firma jest przereklamowana i G.daje.Wydacie na raz 90 zł a efekt jest taki jak po kremie za 15 zł.Polecam jeszcze kremy La-Roche Posay i Avene.Ale Bioderma jest godna polecenia jak najbardziej :)

Gość żenewiew.
w jakiej jest cenie mniej więcej?

Gość żenewiew.
prawie 90 zł :( może kiedyś...

Aha i jak masz suchą skórę to przyda Ci się łykanie takich suplementów diety jak Capivit hydrocontrol z wyciągiem z ogórecznika i vit A i E (tylko przez max.3 miesiące) albo Biogal-sam ogórecznik.(tego można stosować bez ograniczeń czasu).Są to kwasy Omega 6 które świetnie nawilżają i uelastyczniają skóre.Co lepsze-kwasy Omega 6 są swietne przy bolesnych miesiączkach.Wspaniale znoszę napięcie przedmiesiączkowe,bóle brzucha.Przetestowałam na sobie!!!Takze moja droga Biogal,capivit Hydrocontrol ,Oeparol -to już wyciąg z wiesiołka albo Biocol 3-6-9.W nim oprócz kwasów omega 6 znajdziesz frakcje 3 i 9.Pozdro

Gość wesolutka555
Może brak ci jakiś witamin, albo za dużo fajek jarasz? Musisz nawilżac skórę, nie jakimś strasznie drogim i wymyślnym kremem tylko zwykłym z garniera, albo nivea. I pij duuużo wody w ciągu dnia.

Gość żenewiew.
nie pale, pije dużo wody niegAzowanej ponieważ z napojów ja najbardziej lubie. ale za to dużo pracuje przy komputerze no i pije sporo kawy...

Gość żenewiew.
Kijanko dziękuje, kupie ten capivit hydrocontrol, zdaje sie byc lepszy od zwyklego A + E.

Kawa nie wpływa na stan skóry. A zmarszczki mimiczne ma każdy. Moim zdaniem w tak młodym wieku powinno się raczej używać delikatnych kosmetyków typu Richevon, a nie ciężkich i drogich kremów przeciwzmarszczkowych.

Gość gość
Te miejsca powinnas smarowac moim stolcem efekto 100 %