Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wilczyca20

Staligradzie !!!

Polecane posty

Gość widać, że ty wierzysz w
gusła i zabobon.

Gość widać, że ty wierzysz w
a jak dolejesz sobie do herbaty krwi z okresu to miłość będzie po grób :classic_cool: Bądźmy poważni. Afirmacje czy wizualizacje mogą tylko samoocenę podnosić. Nie zmusisz baby żeby się zainteresowała.

Masz ciasny umysł To jest siła umysłu i materializacja myśli od piątku zaczyna się nowy początek ktory doprowadzi do tego że za 1,5 roku poznam moją zonę wcześniej może będa jakieś znajomości z dziewczynami

Gość potęgą umysłu to się
charakteryzował tylko autor książki. Zarobić miliony na naiwniakach, którzy do tego będą ci ołtarze stawiać to ewidentny sygnał co do głowy autora. 🖐️

To już niedługo się przekonamy na początek wszystko pójdzie do przodu w moim życiu osiągnę sukces co da mi pewność siebie a potem to już się to potoczy spodobam się dziewczynom będę miał koleżanki poznam tą płeć i będę gotowy na poznanie dziewczyny z którą będe

Gość ten sukces to będzie polegać
na czynnikach i okolicznościach oraz jednostkach czasowych? Co się stało z będę miał dziewczynę w 2006, 2008, 2010? Los się pomylił? Przeznaczeni zapukało do innych drzwi? My jesteśmy w życiu a nie na kartach powieści fantasy 🖐️

Nie jestem gorszy od innych fagasów co mają dziewczyny Niedługo będę miał pracę (myślę że do lipca 2011 powinno to się zdarzyć A potem poznam dziewczyny

No to teraz się skończyły żarty Stalingrada nie ma od wczoraj. Chyba skończył faktycznie z forum.. eh. no nic. szkoda.

Gość i oto dowód jak łatwo
wyrwać laskę na kafe. Zdjęcie, trochę łzawych tekstów. pbw, oferma, faith glory hope tez mieli chętne. Starczyło się umawiać a nie szukać problemów w rodzaju: umawianie się z forum jest żałosne, o czym ja z nią będę gadał. Jakoś na forum wyprodukowali dziesiątki tysięcy postów.

Gość przeciez to chwilowa
moda na prawiczka. Modny był tmt, stańczyk, prawiczek i kropka, prawiczek z wiarą, oferma, loooser i pewnie jeszcze kilku innych. Byli, odeszli albo dalej siedzą ale już żadna do nich nogami nie przebiera.

Forum może istnieć, ale przybrał smutniejszą postać. http://www.youtube.com/watch?v=20jjeQgjWow Piękne słowa . :) Poso mou lipis I zesti agalia sou, opos ta kalokieria me kowun san mahieria Lipis kie ime monos mu , kriono de andeho pagono Niofo na teliono.. Pu na se wro Na su po s'agapao pu na se wro na eho tropo na zo. Jak badzo mi Cię brakuje Twojego gorącego uścisku, jak w wakacje Pocięty jak nożem.. Brakuje Cie, jestem sam, marzne Już nie mogę, zamarzam... Myślę, że to koniec.. Gdzie Cię znajdę Powiem , że Cię kocham Gdzie Cię znajdę By życie miało sens 🌼🌼🌼

Może i lepiej że stalin odszedł z forum. Fajnie jakby udało mu sie znaleźć jakąś dobrą Niewiaste :) Siedział tu i uzalał sie nad sobą. Może teraz podjął walkę.

Gość Wilusia
A może coś sobie zrobił?

Gość Wilusia
No wiesz, nie wiem dlaczego ktoś tak nagle rzuca forum.

np. bo już mu się nie chce na nim siedzieć, bo się znudził, bo zaczyna nowy etap w swoim życiu, bo to Stalingrad i jest taki a nie inny ?

Gość Wilusia
Zaczyna nowy etap i zrywa z kafeterią, troszkę głupio to brzmi. Jak był to chyba się mu tu nie nudziło. Może poznał jakąś dziewczynę?

Gość Wilusia
Mi się wydaje, że jest, ale pod innym nickiem. Albo tylko czyta, ale nie pisze.

Gość Zatrzepał sobie na śmierć
Zatrzepał sobie na śmierć.

Gość dywizjon 303
wilczyca każdy kto tutaj popisze trochę, znajduje zwolenników i zwolenniczki trzeba tylko być zauważalnym

Gość dywizjon 303
No wiesz, nie wiem dlaczego ktoś tak nagle rzuca forum. :D niepojęte, ktoś NAGLE RZUCIŁ FORUM

Gość dla większości
tutejszych nałogów niepojęte. Tak samo niepojęte jest dla nich że ktoś może nie mieć czarnego nicka.