Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wilczyca20

Staligradzie !!!

Polecane posty

Faith Hope Glory poznam dziewczynę któa mnie pokocha bez względu na fizis , masz racje , grunt to pozytywne nastawienie i wykonanie planu długoterminowego :D:D

Po prostu nie czuje potrzeby dzielenia sie taką informacją z kimś kogo nie znam :) A TAK na marginesie, jest tu jakaś Kobieta czy same Męskie towarzystwo ?

ok włączam sobie Graczyków i idę spać w 2012 roku będę miał dziewczynę i tegi mozecie być pewni jestem brzydki jak ból i cierpienie ale jestem cierpliwy i wiem że moj czas nadejdzie

Prawiczek bez wiary a przyjaciół masz jakichs? chyba lepiej uzalac sie kumplom nad piwem niz tutaj..? kinky reggae 100 pytan do ..:P? wiec cytujac Ciebie " Po prostu nie czuje potrzeby dzielenia sie taką informacja z kimś kogo nie znam:) " :P:P

Enfant Terrible :P niech cie, masz mnie :D Ale jeśli jesteś z Wrocławia to nie trać okazji by odmienić swoje życie :) Jak zwykle skromny xD

Moja sytuacja aż tak beznadziejna że nie do uwierzenia brzydki nidgy nie miał dziewczyny i bez kolegów i kolezanek niestety dla mnie to jest prawda

Chciałem zaznaczyć że łatwy nie jestem. I nie daje. Po prostu chciałem poznać jakąś miłą Panią :) do szczerej rozmowy :) Wiem że to brzmi jak KIT :P Ale szczerze bym poznał jakąś nową koleżankę :)

Enfant Terrible Czyli jesteś z Wrocławia czy nie ? :P Ale szczerze nie jestem z tych co latają z parówką na wierzchu i szukają gdzie by tu dziś zamoczyć.

Gość Wilusia
Kto to był ten Stalingrad (aż groźnie brzmi)?

A ile ważysz :D No dawaj nie wstydz sie. Możesz mieć 30 i tak bym przytulił i posłuchał o twoich kobiecych sprawach :)

Gość Wilusia
Ja nie lubię, jak pytają mnie o wzrost ...