Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wilczyca20

Staligradzie !!!

Polecane posty

Ja akurat tu będę do końca życia ale za 1,5 roku już nie jako prawik to znaczy może i jako prawik bo nie spieszy mi się ale już nie jako ten co nigdy nie miałem dziewczyny

Gość przeciez ona sciemnia
no nie wiem, jak w 16 nie pasuje, to moze w 17 sie uda :p

:D to wezmiemy dzieciaki i pojdziemy gdzies z rodzinami :D

z wszystkimi tak jest przeciez :D jak przyjdzie co do czego to wybredni beda jeszcze :D

no z tym Stalingradem , który uparcie twierdził , ze ma mega trąd i generalnie wyglada.. nieciekawie a laski piszą , ze jednak jest ok

no parzykład to : Wilczyca20 Tak w Grecji jest wiele brunetów, osobiście lubię brunetów z brązowymi oczami, ale Ty mi się naprawdę podobasz taki jaki jesteś. Uroczy kapselko 9864277@tlen.pl'; bo jest nawet przystojny. Kiedyś mi wysłał zdjęcie więc wiem. Milena20 Potwierdzam że ze Stalingradem nie jest źle jeśli chodzi o wygląd no cos jest na rzeczy :D

Nie powiem czy prawiczek :) bo to moja intymna sprawa :P Jestem nieśmiały to prawda :) ale jak już jakąś dorwę to nie puszczę :P

Prawiczek bez wiary :( i co ,nie ma szans na jakiekowiek zmiany? Faith Hope Glory uderz w stół..:D, cóz Ty podobno wygladasz tylko "groźnie" ..:D kinky reggae czyli jestes :) zresztą , jakie to ma znacznie?

Nie wiadomo czy jestem :) co za problem isc do senso, wyrwać jakiś gimnazjalny pasztet, kupić piwo i pójść do kibla.

Prawiczek bez wiary no to mozesz sie ogolic na łyso :) troche trudniej z charakterem ... Faith Hope Glory no stary , jak jestes taki pasztet , to nie wiem czy sie wyrobisz w 1,5 roku:D:D:D kinky reggae jestes , jakbys nie był, to nie robiłbys z tego tajemnicy :P