Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Witam, chcialam tak szybciutko

Wozek Mutsy czy inny

Polecane posty

Gość Witam, chcialam tak szybciutko

co polecacie

Gość Magdusssia
Mi też się podobal mimo, że jest MEGA pospolity, ale koleżanka już go miała. Rama może pęknąć - nie ma nawet na nią gwarancji w gwarancji wózka, jest gwarancja na material - na szczęście bo w spacerówce pęka. Ja szczerze polecam wózeczek, ktory wybrałam - i gondola i spacerówka są boskie i można wybrac kolory jakie chcemu - Teutonia COSMO

Gość mutsy
hej, ja mam mutsy slider i jestem bardzo zadowolona, wedlug mnie ten wózek ma przede wszystkim świetny desingn, super zwrotne koła, prowadzi się go jedną ręką, składa bardzo prosto, wręcz banalnie. Nie jest to jednak wózek terenowy, na trudny grunt się nie nadaje, gondole ma troszkę małą, mój sym kończy 4 miesiące i bede musiała go niedługo przenieść do spacerówki. Jak coś chcesz jeszcze wiedzieć o mutsy to pytaj.

Gość mutsy
co do ramy, to pierwsze słysze żeby mogła pęknąć, wózek jest bardzo solidny, a czy pospolity? według mnie pospolity jest taco, x-lander i tego typu wynalazki. Wszystko zależy czego szukasz jaki masz gust i czego oczekujesz od wózka mi służy dobrze.Komuś się mutsy podoba a komuś nie, ja uważam np, że teutonia jest wieśniacka nieco, zależy od gustu.