Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość happy person

zasilek dla szukajcych pracy po macierzynskim?

Polecane posty

Gość happy person

Witam! Po urlopie macierzynskim (SMP) nie za bardzo moge wrocic do pracy gdyz jest to praca w godzinach wieczornych. Bede zmuszona poszukac innej pracy. Czy mam szanse na zasilek jobseeker allowance jesli bede szukac pracy? Nie wiem jak to wyglada jesli sama zrezygnuje z poprzedniej pracy - ze wzgledu na czas pracy. Bardzo prosze o rady.

Gość housben
rada jest taka, juz szukaj innej pracy

Gość happy person
prosze i dziekuje za konkretne opdowiedzi a nie wymadrzanie sie

ale to prawda co mowi osoba przed Toba, tez bym szukala innej pracy na Twoim miejscu jak najwczesniej, lub zaczela przynajmniej rozgldac sie za tym co bym chciala robic, mysle ze jakis zasilek na pewno sie nalezy , jezeli juz jakies pobierasz to na pewno sie powieksza, ale czy job seeker allowance, nie mam pojecia,

Gość happy person
Zamierzam szuakc pracy kilka mieiscy przed tym jak skonczy mi sie macierzynski . ale poniewaz nie jest lkatwo stad moje pytanie gdyz nie wiem jak dlugo zajmie szuaknie mi nowego zajeica tym bardziej ze z dziekciem juz nie bede tak dostepna jak wczesniej.

Gość joaskaenfield28
zona coz za znajomosc tematu- czyzby z autopsji ????

Gość joaskaenfield28
no dobra, masz racje

Gość beneficiara2221
domowa zona nie masz w ogole racji. ja na tym siedze i faktycznie muszisz sie meldowac co 2 tygodnie ale tylko po to zeby sciemnic ze szukalas pracy. wystarczy wypelnic dziennik glupotami typu: szukalam w internecie, roznosilam cv, sprawdzalam job center itd i oni to podpisuja. ja czasami nic nie robie przez 2 tyg w ten sam dzien wypisuje dziennik ide tam na 10 minut zalatwic i to wszystko. to sprawdzanie to jedna wielka sciema. :) co do mamy, wydaje mi sie, ze jesli pracowalas ponad rok w jednym miesjcu pracy to ci sie nalezy. pozdrawiam

Gość do autorki postu
a nie mozesz zmienic godzin pracy. Do 6 roku zycia dziecka masz prawo wniesc o elastyczne godziny pracy, chyba ze firma dziala tylko wieczorami :) Mnie akurat bardziej pasowal uklad wieczorny bo mam czas dla dziecka, ugotuje, zajme sie soba, relaks i o 16 wychodze, wracam po 22.

Gość wkurwi**M sie
kurw* nie potraficie po polsku pisac tylko jak ta z tap model wpierdalacie obce słowka w zdania

Gość mama chlopca 1 rok........
no rzeczywsiscie nawplatali ang slowek ze hoho... :)