Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anka 2010

którego ZUS wypłaca za L 4 ???

Polecane posty

witam , którego dostajecie pieniążki za L4 ??? Pytam z ciekawości , jestem za zwolnieniu , idą święta no i bym chciała wiedzieć ....

Gość a co ma być głodne ????
tak jak miałaś wcześniej wypłacane w pracy czy jeśli miałaś wypłatę 10 -tego to zus też ci wypłaci 10-tego

Ja co prawda pracuje w szkole i jestem na L4 od lipca i zawsze mam pieniądze 1 na koncie.

A mi płaci zwolnieniami lekarskimi. Hmm dlaczego tak? Też wolałabym miec to uregulowane.

Gość a mi wcale nie placi
dziwne, ja jestem od pazdziernika na L4 i nie dostalam do dzis ani grosza, czemu?

Gość weeessskkkkaaa
Mi też płacą za poszczególne zwolnienia lekarskie - w ciągu 30 dni od dostarczenia zwolnienia. Strasznie to uciążliwe, bo ze względu na komplikacje i stały nadzór często mam zwolnienia 2 tygodniowe. Zapomniałam już co to płynność finansowa :(.

Gość a mi wcale nie placi
pracuje w szkole

dziewczyny, za pierwsze 33dni płaci pracodawca a potem jeśli firma zatrudnia poniżej 20osób ZUS, a jak powyżej to dalej pracodawca. Jeśli od października jesteś na zwolnieniu to powinnaś w listopadzie dostać normalnie wypłatę od pracodawcy, a dopiero w grudniu z ZUS

a mi wcale nie płaci- czyli pewnie zatrudniają ponad 20osób, więc to oni powinni Ci wypłacać

i się dowiedziałam dziś w zusie , kaska dzis poszła , a następna 22 grudnia , na szczęscie trafiła mi się b miła babeczka