Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość du pa blada

jutro jade do mechanika. jestem kobieta, jaka jest szansa ze

Polecane posty

Gość du pa blada

bede musiala zaplacic uczciwa,niewygorowana cene? szansa jak 1/ 1000000?

Gość ncdc
udawaj ze sie na tym znasz:)

Gość limfa
to pojedź, zapytaj ile by kosztowała naprawa i idź do innego też zapytać - przeciez nie musisz decydować sie na pierwszą cenę i zakład

Gość du pa blada
no wlasnie dzis juz troche czytalam o akumulatorach, ale zostawie bryke na 2dni - wroce, a on mi zaspiewa 500 zl? no to juz musialabym oskarowa role odegrac zeby uwierzyl, ze sie znam :)

Gość du pa blada
poza tym, czy jest szansa, że nie będę musiała płacić a w zamian dać dupy wszystkim mechanikom, to byłoby najtańsze i najlepsze rozwiązanie

Gość du pa blada
aukurat wszyscy maja cenniki..zwlaszcza jak nie wiadomo co jest z samochodem

popytaj znajomych gdzie naprawiają auta? możesz udać się do warsztatu ze znajomym lub kimś z rodziny bratem /szwagrem?

Gość du pa blada
akumulator padl w seiczento :(

nie ma sztywnego cennika raz może mechanikowi łatwo iść naprawa a w innym wypadku mogą być problemy i cena idzie w górę.

Gość du pa blada
jestem daleko od domu, w miescie w ktorym jeszcze nie mam za wielu znajomych, musze radzic sobie sama...

jak padł? może trzeba wymontować i go podładować prostownikiem. W ostateczności udać się do sklepu po nowy. Strary musisz oddać w sklepie.

Gość aferaaaa
wymiana akumulatora to jest kwestia 5min - lacznie ze sprawdzeniem czy jest dobrze ladowan... nie zostawiaj wiec samochodu na dwa dni:p to sie robi na miejscu... nie wiem jaki potrzebujesz akumulator, ale dobry mozna kupic za 200-300zl powyzej 300zl na pewno sie nie zgadzaj placic... http://infobot.pl/r/1Sns

Gość du pa blada
aku ma niespelna rok, padl juz 2.raz w przeciagu 3 tyg. - ewidentnie jest cos nie tak

Gość du pa blada
a poza tym juz to widze jak sama wymontowuje akumulator z samochodu :D

Gość HEJ POPYTAJ O USTRKE
nawet tu na kafe faceci pewnie ci podpowiedza i z ta wiedza udaj sie dopiero do mechaniora powodzenia ja tez kobieta :)

pewnie coś z regulatorem napięcia. Trzeba by zmierzyć napięcie na włączonym silniku. Może też masz upływy w instalacji. Masz alarm/centralny zamek/ radio?

Gość du pa blada
mam taki przebiegly plan zeby jutro zgarnac jakichs facetow co by popchneli mi samochod - odpale i pojade prosto do mechanika :)

jeżeli masz seicento z silnikiem 1100 to nie radzę pchać. Rozrząd na pasku. Przeskoczy przypadkiem pasek i będzie zajebista naprawa.

Gość du pa blada
mam wlasnie nowe radio od 2miesiecy, a skad pomysl ze mam kolegow ze studiow?:) nie lubie prosic o pomoc, fatygowac nawet znajomych... dlatego pojade do mechanika, tylko kurcze zeby mi nie zaspiewal ceny z kosmosu

Gość du pa blada
ojciec moj powiedzial, ze moge ruszyc z 2 biegu :) kurcze, a co mam zrobic ? zebrac pod blokiem o kable i zrodlo pradu ?:(

z instalacją elektryczną to się jedzie do elektryka samochodowego. Ja bym na twoim miejscu pożyczył prostownik i podładował akumulator.

gdzie mieszkasz są chyba sklepy/hipermarkety tam kupisz prostownik 4A za 50-60zł.

a nie masz kolegow ze studiow... no bez przesady przeciez to normalna sprawa... ;) ja bym sie nie obrazil jakby do mnie zadzwonila, luzik, jak sie ma czas to czego nie pomoc...

jak masz kable rozruchowe to można pożyczyć od innego auta prą na rozruch też wyjście;)