Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość du pa blada

jutro jade do mechanika. jestem kobieta, jaka jest szansa ze

Polecane posty

clio jest dość fajne szczególnie z silnikiem 1.2. Jak chcesz się dowiedzieć więcej o tych samochodach to polecam stronę: http://www.autocentrum.pl/oceny/ to są opinie właścicieli danych aut piszą o usterkach i jak się ogólnie auto sprawuje.

do seicento można kupić regenerowane alternatory lub jest masa zamienników. W serwisie ceny zawsze mają wyższe.

Gość kate...........
Ja śmigam clio 1.2 i na nic na świecie nie zamienię mojego robaczka:)

Gość dddddddwqsq
Dziekuje :) Nad matizem tez myslalam.. Juz sama nie wiem co kupic :O a chce jak najszybciej bo mam teraz kawalek do pracy :(

Gość du pa blada
no, ja tez tak ganiam :) kurcze, chlopaki,troche sie martwie, chcialabym zeby naprawili mi tanio i dobrze na zawsze :)

dla kobietki najfajniejsze auto to nowy fiat 500 sport ;) kiedys kupie takiego mojej na gwiazdke... :)

Gość kate...........
Dla kobiety najlepszy samochód to taki, który łatwo zaparkować w mieście:D Więc mały i zwinny:):)

w przypadku matiza części są tanie serwis tani auto jest bardzo proste. Moja matka jeździ matizem z końca 1999 roku.

Gość kate...........
Z tego to ja bym nawet nie wysiadała:D :D Ciekawe tylko czy mają go w innym kolorze....np różówy:D i białą skóra w środku:)

Gość du pa blada
kate, a czemu chcesz taka krzywde samochodowi zrobic ?:)

aj dziewczyny, fiat500 jest dla was najlepszy, a sprzedaja we wszystkich kolorach teczy... ja bym kupil caly bialy z takimi fajnymi czerwonymi paskami i takimi elementami wloskiej flagi... :) bardzo stylowe autko... :)

Gość kate...........
Jaką krzywdę??:) Wtedy byłby jeszcze bardziej kobiecy:) A tak w ogóle, to nie tylko faceci przywiązują się do aut, bo kobiety może jeszcze bardziej:) dlatego chciałabym żeby był najładniejszy i najszybszy:p w sprawie Twojego autka już nie pomogę bo czasy mej świetności na UWM już zakończone:) więc nawet nie poholuje:)

Gość kate...........
Biały i w paski to dobre dla faceta:) mój powinien być np żóły albo różowy:) taki ekstrawagancki:)

Gość kate...........
Mocny to jest mój 1.2:D i tak przy tej pogodzie szybciej niż 60/h nie pojedziesz:D

Gość du pa blada
:D

Gość du pa blada
brzydki ten fiat, taka zaba,zero elegancji :)

Gość kate...........
A mi kształt się podoba tylko nie ten kolor i nie te paseczki:p ale w środku całkiem całkiem:) może mi go mikołaj przynieść w prezencie:) przy tych warunkach na drodze to czasem i zimówki nie wystarczają....wczoraj to była tragedia...

Gość kate...........
A woman to może i jestem, ale do bizness to mi dalekoooooooo:D:D

jestem kobietą i kupno/ ładowanie/ wymontowywanie nie jest mi straszne :classic_cool: nie jest to aż takie trudne:) i uważaj na mechaników, lubią zdzierać cenę z nieuświadomionych

Gość du pa blada
zberek, zakochalam sie w tej hondzie - serce nie sluga :) camember jestem swiadoma tego, ze mechanicy lubia zdzierac kase, dlatego zalozylam ten temat ;)