Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość du pa blada

jutro jade do mechanika. jestem kobieta, jaka jest szansa ze

Polecane posty

Gość du pa blada
a o 10 albo 11?:)

Gość du pa blada
ok, zaczernie i musimy troche hamowac fantazje, im mniej wiemy tym krocej bedziemy zeznawac ;)

tako i ja przybylam, choc kosztowalo mnie to wstanie z kurami :/ jednak zalatwie wszystko sama, ale dziekuje za Twoje zaangazowanie :)

;) och kobitki... ale ok, jak chcesz, nie narobilbym Ci wstydu, zajeloby mi to 5 minut gora i byloby cacy... :) jak zmienisz zdanie to pisz, dostane maila... :) hehe... :)

no wlasnie tak myslalam, a co jak zechcesz zrobic sobie jaja, powiesz gosciom, ze za rabat pozwole pomacac moich piersi albo i jeszcze bardziej wyuzdane rzeczy zrobie... byloby mi troche glupio :D

nie boj sie Ola, nie jestem wariatem... napisz mi na zebereznik85@gmail.com co i jak... bedzie dobrze zobaczysz... :)

Gość kaaajaaaa
haaaahahaha... Och ty Zberezniku znowu laski molestujesz... ;))) nie dajcie mu sie on jest tylko MOJ!!! ;) Tak tak Dominiku, kiedy znowu w LBN bedziesz...??? ;) ;*

Gość kaaajaaaa
haaaahahaha... Och ty Zberezniku znowu laski molestujesz... ;))) nie dajcie mu sie on jest tylko MOJ!!! ;) Tak tak Dominiku, kiedy znowu w LBN bedziesz...??? ;) ;*

zberek!! nawet nie wiesz ile sie dzis wydarzylo... ostateczniie kupuje prostownik widze, ze gdzie sie nie pojawisz - fanki szalea :D

:D bo my sie z niektorymi znamy z reala... ;D inne boja sie ze bede dyszal do sluchawki... :D:D:D hehehe ;D

w takim razie zaczynam wierzyc, ze Twoj nick jest w pelni uzasadniony :) musze zrobic sobie herbate, tak zmarzlam,ze z pol godziny juz mnie telpie, nie moge szybko pisac :)

Haha,opedzic sie facet nie moze ;) wracajac do sprawy samochodu - najpierw dorwalam pod blokiem chlopakow zeby popchneli moja strzale polnocy, to nic nie dalo, ale cala sytuacja zwabila inne meskie dobre duszyczki, niesty nikt nie mial kabli,jeden ochotnik wymontowal ze swojej bryki aku, wlozyl do mojego samochodu a ten odpalil. konsylium mechanikow odradzilo mi wizyte u mech(ze wezma kupe kasy a nic wielkiego nie zdzialaja),poradzili kupno prostownika, stalalam tam pol godziny, pozniej troche pojezdzilam, zmarzlam niepojecie, na chwile postanowillam wpasc do domu, modlac sie o uratowanie odmrozonych stop wskoczylam do windy,ktora to utknela ze mna na pokladzie miedzy 2.a3. pietrem... zayebisty dzien :)

w lidlu masz ten proowiczek za 59zl u nas wszyscy go maja... :) mozesz sobie kupic ale i tak widze, ze brakuje kolo Ciebie meskiej reki, sama tam jestes??

widzialam jak ten gosc wymontowywal moj aku, wiec mysle, ze teraz sama wymontuje i zamontuje sprzet ano sama jestem, w Olszt mam tylko znajomych, ale nie lubie zawracac ludziom glowy nie ma tego zlego - przynajmniej nauczylam sie obcowac z akumulatorem :)

nie,bo akumulator jest w miare nowy, samochod stary (nie wiadomo ile jeszcze posluzy)wole kupic prostownik i w kryzysowych momentach ladowac

a ja przez to strace darmowe piwko... :o i co ja teraz bede robil w olsztynie bedac przejazdem... :o

zberek, no nie wiem,w olsztynie atrakcji zbyt wielu nie ma, a jak napisze prace to spadam stad, wiec takze ostatni bastion atrakcji padnie :)

na wylocie teoretycznie,na wlocie pisania magsterki jestem :O potem wracam na moje pomorze, chyba w gdansku zapuszcze korzenie nie placz, jestem w stanie postawic Ci to piwo (a nawet wino, ale tanie ;) )