kolejny nick bo kolejny dzien 0 Napisano Grudzień 1, 2010 wspaniała, piękna kobieta http://www.youtube.com/watch?v=biEZOu2-xV8 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kolejny znikł bo kolejny dzień Napisano Grudzień 1, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kolejny nick bo kolejny dzien 0 Napisano Grudzień 1, 2010 moja ukochana aktorka... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kolejny nick bo kolejny dzien 0 Napisano Grudzień 1, 2010 płaksć mi się chce, piekna, fajna , młoda babka.... dlaczego ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czy juz dzisiaj klikaliscie Napisano Grudzień 1, 2010 tak niestety się zdarza :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a co z Gabrielą??? Napisano Grudzień 1, 2010 wiem, że ma raka, nawet słyszałam plotki, ze nie zyje ale o tym slyszalam w kwietniu i nigdzie nie podano do wiadomosci publicznej, więc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a co z Gabrielą??? Napisano Grudzień 1, 2010 nie zyje? kiedy to sie stalo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czy juz dzisiaj klikaliscie Napisano Grudzień 1, 2010 wszystkie media trąbią o jej śmierci przecież :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cudowna_Wenus1111 0 Napisano Grudzień 1, 2010 o Matko :o a tak wierzyłam że wyzdrowieje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a co z Gabrielą??? Napisano Grudzień 1, 2010 jakos tak wyszlo ze nie klikalam :( ja tez wierzylam, ze wyzdrowieje :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czy juz dzisiaj klikaliscie Napisano Grudzień 1, 2010 6 lat się w sumie zmagała z chorobą :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aferaaaa Napisano Grudzień 1, 2010 http://infobot.pl/r/1Sns Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vicehrabia Wolseley 0 Napisano Grudzień 1, 2010 świetna aktorka, piękna kobieta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 2, 2017 Kocham ją Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach