Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Syreni śpiew

Głaz na stoku, a Grinch w kroku

Polecane posty

8 minut temu, Pępu napisał:

Nie znoszę stagnacji - powiedziała kobita, która od kilku lat stoi w miejscu... 

To jest tekst typu

- kocham sprzątać

- kocham gotować 

Zawsze mnie bawi jak ona to mówi 

• Like 6

Mam nadzieje ze w nowym kuk buku bedzie przepis na ten noworoczny makaron. 

• Haha 1

5 minut temu, evoiva napisał:

Koty też okazują emocje, tylko muszą kochać swojego opiekuna. Ja mojemu 🐈 wiele zawdzięczam.

Pies kocha bezwarunkowo. Na miłość kota trzeba sobie zasłużyć 🙂

• Like 2
  • Thanks 1

3 minuty temu, evoiva napisał:

Koty też okazują emocje, tylko muszą kochać swojego opiekuna. Ja mojemu 🐈 wiele zawdzięczam.

Moja przygarnieta Kotka ktora zdecydowala ze chce byc z moimi Rodzicami i zakochala sie w Naszej juz SP Suni oddaje tyle milosci, gdzie moja Mami wczesniej nigdy kota nie chciala a teraz kocha najmocniej bi Kicia tak uwielbia Oboje moich Rodzicielize oni zmienili zdanie i uwazaja wrecz koty madrzejsze od psow mimo iz cale zycie tylko pieski u nas. Teraz i sunia i kicia i love. 

Zwierzeta siwej sa sfrustrowane jak ona... Nie maja badzcow ogladaja z pustakiem puste seriale i realuty. Ta baba zna kazdy tytul jakie to po lysemu sad not cute

• Like 4
  • Thanks 1

Czy tylko ja wyłapałam, że noworoczne postanowienie siwej to noszenie stanika? 

Monolog przy wyspie, cycki trochę wyżej. Scena w łazience jak zakłada bluzkę, ma stanik bez ramiączek, taki podtrzymujący biust.

• Haha 3

1 minutę temu, PandaCzerowna napisał:

Monolog przy wyspie, cycki trochę wyżej. Scena w łazience jak zakłada bluzkę, ma stanik bez ramiączek, taki podtrzymujący biust.

Juz za pozno suty witaja sie z filetem (fleee jak mozna tak nazywac narzady rodcze nic bardziej antysexi nie slyszalam ale to nasz naczelny obkech wiec wszystko sie zgadza(

• Like 1

2 minuty temu, PandaCzerowna napisał:

Może jej zaczęły w końcu przeszkadzać jak dyndając w okolicach bebzona, zmiotła nimi jakieś przedmioty z blatu

• Haha 5

Wyczuwam, że Siwa przez pół roku będzie się bawić w cukiernika. Na koniec może wyda kolejnego ebooka za 100 zł.

• Thanks 1

6 minut temu, MONIKA napisał:

Moja przygarnieta Kotka ktora zdecydowala ze chce byc z moimi Rodzicami i zakochala sie w Naszej juz SP Suni oddaje tyle milosci, gdzie moja Mami wczesniej nigdy kota nie chciala a teraz kocha najmocniej bi Kicia tak uwielbia Oboje moich Rodzicielize oni zmienili zdanie i uwazaja wrecz koty madrzejsze od psow mimo iz cale zycie tylko pieski u nas. Teraz i sunia i kicia i love. 

Zwierzeta siwej sa sfrustrowane jak ona... Nie maja badzcow ogladaja z pustakiem puste seriale i realuty. Ta baba zna kazdy tytul jakie to po lysemu sad not cute

Moja kicia pojawiła się w moim ogrodzie dwa miesiące przed życiową katastrofą, bardzo mi pomogła, z moim psem była na początku gruba walka przez około miesiąc, teraz dream team, śpią razem zawsze blisko siebie.

• Like 1
  • Thanks 1

8 minut temu, PandaCzerowna napisał:

Cyc i kręgosłup są wdzięczne 😉

4 minuty temu, Just93 napisał:

Może jej zaczęły w końcu przeszkadzać jak dyndając w okolicach bebzona, zmiotła nimi jakieś przedmioty z blatu

Może strąciła tzytzem butelkę soku % i się wkurzyła 😅

• Haha 4

Czy cukier brązowy i cukier trzcinowy to to samo? - pyta autorka cookbooka

Ocet z soda oczyszczoną usuwa kamień - odkrywa 42letnia kobieta

Jezusie, ja ją oglądałam po łebkach w tle gdzieś tam sobie leciało a to taka skarbnica wiedzy, jak się słucha uważnie 

• Haha 3

5 minut temu, Plus napisał:

Wyczuwam, że Siwa przez pół roku będzie się bawić w cukiernika. Na koniec może wyda kolejnego ebooka za 100 zł.

Czekam na jej kolejnego e-booka jak na ukochaną wiosnę, czytanie opinii  o jej bestsellerze to było COŚ.

• Haha 1

Przed chwilą, Pępu napisał:

Czy cukier brązowy i cukier trzcinowy to to samo? - pyta autorka cookbooka

Ocet z soda oczyszczoną usuwa kamień - odkrywa 42letnia kobieta

Jezusie, ja ją oglądałam po łebkach w tle gdzieś tam sobie leciało a to taka skarbnica wiedzy, jak się słucha uważnie 

Może odkryje że czajnik moze odkamienic kwaskiem cytrynowym, a nadweglan sodu będzie idealny do jej - kiedyś białych ręczników 

• Like 1

Ten słodki zbuk będzie tańszy, wersja budżetowa, cwana siwa nakupiła cukru waniliowego z promocji i kręci ciasteczka. W ogóle ona uważa że te domowe ciasteczka są zdrowsze tak chyba gada, a tam jest i tak czekolada przecież. 

30 minut temu, evoiva napisał:

Moja kicia pojawiła się w moim ogrodzie dwa miesiące przed życiową katastrofą, bardzo mi pomogła, z moim psem była na początku gruba walka przez około miesiąc, teraz dream team, śpią razem zawsze blisko siebie.

To jest piekne ale zeby tak bylo trzeba miec serce do Zwierzat. U siwej zwierzaki zawsze rywalizowaly Kicia byla tak odtracona... Aj bo sie wku rw ie glupua baba dobrze ze karma ja dopadla

• Like 1
  • Thanks 1

1 godzinę temu, Sowa z Mazur napisał:

Wątek o braku użytecznych sąsiadów ... to już nie chodzi do sąsiadki? Do koleżanki j jej córki? Już prezentów nie kupuje? Co się stało się?

Cała natura Siwej. Nie ma takich sąsiadów, którym mogłaby podarować czekoladę. 
Siwa, a może  w formie przeprosin za to ujadanie psów i nocne hałasy ?

• Thanks 1

2 minuty temu, MONIKA napisał:

To jest piekne ale zeby tak bylo trzeba miec serce do Zwierzat. U siwej zwierzaki zawsze rywalizowaly Kicia byla tak odtracona... Aj bo sie wku rw ie glupua baba dobrze ze karma ja dopadla

Ma to na co zasługuje. 

• Thanks 1

6 minut temu, MONIKA napisał:

Mam to samo 😡

Edytowano przez evoiva
  • Thanks 1

Zobaczcie jak pięknie wygląda 40 letnia Mishon którą zachwycał się Thorgal a nie,Nergal :)A Szuj tzn shush cóż znów tyje na potęgę. 

Mąka taka, mąka sr.a.ka, w sumie co to za różnica? 

Jestem w my baking era???

Mac and cheese to nawet nie byl mac and cheese coś pomiędzy mac and cheese a carbonara tak jakby mac and cheese bez śmietanki w ogóle no coś takiego tylko to tylko z boczkiem... Ale bez jajka. To już nie jest ani carbonara ani mac and cheese... No nie wiem... 

No kur.... wa 😂😂geniusz

Ja to naprawdę zacznę oglądać regularnie 🙂

Edytowano przez Pępu
  • Haha 1

2 minuty temu, Agulagul napisał:

Zobaczcie jak pięknie wygląda 40 letnia Mishon którą zachwycał się Thorgal a nie,Nergal :)A Szuj tzn shush cóż znów tyje na potęgę. 

Mama andziaks lat 47/48 wygląda o niebo lepiej od pamiętnikowej syngeki 42/43, no ale tam nie ma alko, fajek i gówfnianego żarcia i wiecznego barłożenia 

3 minuty temu, Pępu napisał:

Mac and cheese to nawet nie byl mac and cheese coś pomiędzy mac and cheese a carbonara tak jakby mac and cheese bez śmietanki w ogóle no coś takiego tylko to tylko z boczkiem... Ale bez jajka. To już nie jest ani carbonara ani mac and cheese... No nie wiem... 

No kur.... wa 😂😂geniusz

Oglądaj, oglądaj nauczysz się- jak nie gotować 😉

19 minut temu, Dobra _Dusza napisał:

Cała natura Siwej. Nie ma takich sąsiadów, którym mogłaby podarować czekoladę. 
Siwa, a może  w formie przeprosin za to ujadanie psów i nocne hałasy ?

Zresztą ona się niczym nie dzieli a już z pewnością nie jedzeniem. Psom masło orzechowe zeżre ale kawałka kaczki nie da 🤣

• Thanks 1

1 godzinę temu, Anna Milska napisał:

Czy u Was też taka grypa, że dzieci tygodniami dochodzą do siebie? Normalnie bywało tak, że 2- 3 dni kataru i jazda do szkoły.

Potwierdzam ,u nas A potwierdzona testem trwała miesiąc  

56 minut temu, evoiva napisał:

Może strąciła tzytzem butelkę soku % i się wkurzyła 😅

Poparzyla je sobie jak wyjmowala castka z poekarnika 🤣

• Haha 4

14 minut temu, Pępu napisał:

No kur.... wa 😂😂geniusz

Proponuję mąki to kokosowa do kruchych ciastek jest super. Wychodzą pyszne 😋

Ten mac był bez śmietanki ale z dużą ilością masła. I nie, ona tyje od pierogów a nie deserków, kostek masła, 300g sera na jeden posiłek, czekolad, torcików, pawełków, ciastek. A żeby jeszcze bardziej schudnąć to po objedzeniu się od razu idzie do wyra.

Odnośnie diet i ćwiczeń od nowego roku to możesz się śmiać Siwa ale jakoś szukam piłki lekarskiej i tej do ćwiczeń żeby sobie się porozciągać 😆 i mam gar zupy warzywnej 🤣

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się