Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magdalena1607

Kto jeszcze nie spi oprócz mnie i dlaczego?

Polecane posty

Gość Magdalena1607

Cierpię na chroniczną bezsenność i znowu nie śpię.. Biorę codziennie tabletki nasenne ale coś ostatnio nie działają... Internetuję do późna, siedzę na kafeterii, co bym zrobiła bez tego kompa?

Gość moze i glupi problem ale
nie spie , pije , gadam z facetem , bo poprzedni mjnie olał ale porazka

kurczę mi też wiecznie czasu brakuje :) brakuje dnia bo nigdy nie zrobię wszystkiego co zaplanowałam, nocy też brakuje bo jak się późno położę to noc za krótka żeby się wyspać :)

wiesz jak skonczyla sie moja próba dzisiejsza? podniecona sniegiem wyszlam na spacer, skonczylam na kilku drinkach w klubie i wrociłam tu :D ahahah od jutra zapieprzam!

W sumie to mam cichą nadzieje że były się odezwie na gg do mnie...ostatnio nie pracuję, spię do 12 i nie mam chęci spać.... a w nocy.... czekam... czekam ii czekam...

oj ja mam to samo przestawił mi się zegar chyba bo usypiam przeważnie po 2 a później bym spała i spała :)

kwiatku on sieprawdopodobnie nie odezwie, ja przeczekalam wieki i dupa, najgorsze ze niczego mnie to nie nauczyło :)

A mówiłem żebyś segala oglądała :P pijana to może jutro pójdziem tugieder na drina?

i widzisz znowu bym nie odmówiła :D na drina możemy tumoroł tugeder iść :D a ja pomecze sie rano i w poludnie :D

kurcze.. własnie to nie jest łatwe, 5lat ... zaręczyny.... 2 lata mieszkalismy razem.... w sumie nie jesteśmy 3 miesiące... ale nadal mi smutno...

Chiba tudej :P A skąd Ty? Ewentualnie po drinie zaproszę Cię do siebie na TV :D

sorry, że tak powiem ale znajdź se babo chłopa :) to będzie najlepsze lekarstwo dla Ciebie :)

a na tą TV to mogę iść z wami? :) proszę i tak spać nie mogę może się na coś przydam? kanały przełączę czy cuś :)

do Magnoliaaa90 no tak tylko bez urazy, bo wiesz jak ja tak patrzę z perspektywy czasu na siebie (co prawda nie mi mierzyć kogoś moją miarą) ale tak to widzę jest przykro, łzy ale jak się ktoś pojawi inny to robi się lepiej jeśli cię uraziłam to sorry nie było to moim zamiarem

bedziesz robiła driny :D ja to mieszkam sobie na drugim koncu swiata :D skoro mowa o bi to tez lubie brunetów i blondynów :D