Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i tak mnósto czasu poswiecam m

moje dziecko ma równo 2 latka i od tygodnia woła-mama siusiu

Polecane posty

a wszystkie dzieci 'pampersowych'mam szczają pod siebia do 3-4 roku zycia :O dwoje z nich z tego powodu nie zostało przyjetych do przedszkola moim zdaniem wine za to opóźnienienie w rozwoju ponosza tylko i wyłącznie wygodnickie mamy

oczywiscie mówię o moich kumpelach

Gość nie uogólniaj prostaczko
:o mój siostrzeniec ma 1,5 roku i woła od 3 miesięcy:p

Gość i mówi po chiński pewnie
i rusku jednoczesnie bo ma dwie głowy

Gość A kiedy zaczęłaś ją uczyć?
:)

Gość i mówi po chiński pewnie
i jest okej

Gość Panoramaama
Oj to autorko się nie spisałaś, dopiero w wieku 2 lat zaczął wołać sam siku ? To straaaasznie późno.Ja znam mamy "pampersowe", których dzieci znacznie wcześniej zaczęły kumać, o co chodzi z nocnikiem.

Gość moje dziecko nosilo
pampersy a w wieku dwoch lat to ja daaawno juz nie pamietalam co to znaczy pielucha :D Opoznione to twoje dziecko, ze dopiero przestalo "szczac" w pieluchy.

Gość jasne akurat
szczaja i srają do 4 roku zycia biedne te dzieci ze maja takie matki

Autorko,skoro masz takie zdolne dziecko,ciesz się,że Ci jeszcze nie powiedziała:mam skończ pierdolić takie głupoty!

Gość jasne akurat
NADZIEJA MASZ RACJE :) CIESZE SIE ze mam takie zdolne dziecko ale po prostu wk**mnie posty mam papmarsowych (jest wątek mozna poczytac) wiec ja napisałam w taki samym stylu ot

Gość to nie jest wyczyn
to raczej zaniedbanie...dwoje moich dzieci sikało na nocnik przed ukończeniem roku-do żłobka nie nosiło pieluch....i to nie żaden ewenement, dzieci mioch sióstr, brata i w ogóle w najbliższym otoczeniu nie korzystają z pieluch po 1,5 roku życia.

Gość lkjkj
moj siostrzeniec ma 2 latka, kied mial roczek w tym czasie przez klika miesiecy mieszkalismy razem, i na wlasne oczy widzialam dziecko nie siakalo w nocnik od 13 miesiaca zycia, jego mama sadzala go od 8

Gość popieram mamyske
i dobrze! ja tam popieram! moja bratowa corke prawie 4lotenia (nie rpzesadzam!) zaczela uczyc ze mozna siku do kibelka... i nagrody dostaje jak sie nie posika w majtki..

a moje pampersowe dziecko pożegnało pampersa jak miało 22 miesiace i co ty na to idealna mamusiu? :D

Gość małgosia www
litosci....powiedzcie mi głupie baby CO WAS OBCHODZI JAK KTOS WYCHOWUJE DZIECKO???????????????co wam do tego czy dziecko sasiadki sika w pieluche w wieku 3 lat?? co was obchodzi jak ktos ubiera dziecko?????????????zajmijcie sie swoimi mega zdolnymi i pięknymi dzieciakami i zamknijcie te paszcze z niewyparzonymi jęzorami:O ps. swoja droga ciekawepo kim te wasze dzieci takie mądre i udane..bo chyba nie po was wariatki...:O

Gość sssmark
Popieram - co was obchodza czyjes dzieci? Jak ktos chce, to niech nawet do szkoly dziecko z pielucha posyla - macie z tym problem?

Gość Tez mi cos ............
moja siusiu wolala jak miala juz 17 miesiecy i od tego momentu tez przestala chodzic w pieluchach

Gość nie bardzo rozumiem o co
chodzi autorce. Mój synek ma 2 lata i 2 miesiące. Od 2 urodzin nie mam w domu ani jednej pieluszki. Syn nie korzysta ani w dzień, ani w nocy. A byłam "pampersową mamą" bo nigdy nie zakładałam dziecku pieluch wielorazowych. Wszystkie znajome, które mają dzieci w podobnym wieku do mojego synka też rozstały się już z pieluchami, większość z nich na noc również, a wszystkie na dzień. Nie widzę w tym nic niezwykłego, ze 2 latek nie chodzi w pieluszce. Przecież to normalne więc po co taki temat i co on ma na celu?