Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kam17

Duży problem..!!!:(

Polecane posty

Gość Kam17

Siemano, mam 17lat i .Niby nie mam problemu ze wzrostem swojego penisa ale to juz przesada.2 miesiące temu miałem wrost członka "23 cm, ob 15.4" , na dzień dzisiejszy mam "28,3 cm, ob 18,8".On ciągle rosnie w oczach normalnie..Nie wiem co mam zrobic, dziewczyna sie skarzy, ze podczas stosunku ją boli i nie moge za przeproszeniem wepchnąc go głębiej i czuje sie niekomfortowo .Istnieje jakas mozliwosc zmniejszenia jego tkanki bez ryzyka ? albo chociaz zatrzymac ten proces wzrostu????. Błagam niech ktos obeznany napisze! Pozdrawiam

Gość marakuja***
Pinokiowi rósł nos jak kłamał, a tobie widocznie rośnie wtedy kutas.

Gość Kamikadze102
Wsadz go do zamrażalki, wtedy przestanie rosnąć

Gość Kam17
Bardzo smieszne, ja na powaznie pytam bo kobity nie znajde.A co do Twojego idiotyczno-chujowego komentarzu (Mam wyjebane)

Złapałeś wirusa Kutasus Gigantus. Nie ma ratunku. Będzie rósł i rósł aż wyssie z Ciebie wszystko

Gość Łoo jacie
jak masz samochod to odkkec se koło i jebnij sie w czoło

Prosto z Afryki i jest niezwykle rzadki w Europie. W końcowym stadium prącie robi się czarne

Gość Kam17
No bez jaj , jaki gigantus ;>? Nie znalazlem nic takiego nigdzie ani o tym nie slyszalem, odpowie mi ktos wkoncu normalnie i (ze zrozumieniem) ?

Gość Kam17
Boratka nie swiruj, mi jakos on sciemniał, w sumie jest brązowy.Ja pierdole nie robicie sobie jaj?!:o

Gość Kam17
Verita, ja zamierzam byc z tą dziewczyną ciągle, mysle o jakiejs operacji ale nie wiem czy to ryzykowne nie jest bo jeszcze akurat chce zeby mi stał ;p

Gość Kam17
a skąd ty to kurwa wiesz? ... pierdolisz farmazony

Widziałam kilka takich egzemplaży na filmie edukacyjnym. Spokojnie od tego się nie umiera. Tylko w czasie erekcji jak za dużo krwi odpłynie można poczuć się słabo

Gość Kam17
kurde ;/ ja np po stosunku robie sie senny i zazwyczaj ide spac.A jak bede mdlał? dotego mam nadcisnienie jeszcze zawalu dostane

No to do lekarza zanim zejdziesz zemdlony w trakcie sexu!:) Na senność postkoitalną cierpi duża część męskiej populacji. To typowa dla gatunku dysfunkcja mózgu

Gość Kam17
daj mi tego pełną nazwe tej choroby

chłopak się męczy a WY go wkręcacie:-)

:D to z Azji jest ta choroba. tez o niej słyszałam. ponoć pysiorek robi się żółty i malutki, a nawet słyszałam żee pierwsze stadium choroby objawia się skośnymi oczami

A jądra po pierwszym obkurczeniu rówież zaczynają rozchodzić się delikatnie na boki. Wielu niezdiagnozowanych na kafe siedzi:)

Gość Ortograf
Wpychaj dziewczynie jądra a wacek niech sobie dynda, wkładanie jądra to też przyjemność.

Gość daax
włóż w futrynę i zamknij drzwi to już ci nie będzie rósł , na pewno znajdziesz chłopaka.