Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fuusia

Czy ktos mial ten wozek?

Polecane posty

Gość Fuusia
czy mozecie wyrazic swoja opinie?

Gość mamuśka ty weź się zajmij
nie kupuj tego dziadostwa!! moja siostra zamówiła, a teraz pluje sobie w brode:o nie dośc ze czekała miesiac na realizacje zamówienia, to teraz dziecko nie ma w czym jeździć:o a ma tylko 5 mies. wózek cały się "kolibie" :o cały trzeszczy:o bałam się normalnie go w nim wozić. do tego jakoś tak dziwnie jest zrobiony, ze dziecko prawie głową w dół leży jak się wyciągnie małą gondolkę:o

Gość Fuusia
o kurcze... a tak bardzo mi sie podoba...

z wyglądu jest bardzo fajny!! i mozna sobie wybrać kolorystykę. jak siostra dostala przesylkę to jej wrecz zazdrosciłam, bo ja kupiłam w sklepie zapłaciłam więcej o 50 zł chyba i kolor był tylko jeden. ale teraz ona zazdrosci mi;) serio serio, ie polecam, bo będziesz musiała kupić nowy wózek za klilka mies

Gość Mauuu
Lepiej zainwestuj w coś lepszego, nie warto kupowac wózka za 400zł bo długo nim dziecka nie powozisz. Kup lepiej coś droższego, zawsze możesz odsprzedać,lub zostawić dla drugiego dziecka. Ja kupiłam X-landera, nie są tanie,a ale na allegro są też używane w dobrej cenie i dobrym stanie.

coś za tani , ja kiedyś taki kupiłam i na spacerze odpadały koła , a rączka która się przekładała , kiedy ją przełożyłam , nie trzymała się

Gość emilaaaaaaaaaaaaa
ja mam taki od roku i bardzo sobie go chwale.Nic nie trzeszczy ani nic jest super a twoja siostra to chyba po kamieniach go pchala ze ma taki rozwalony!! czekalam tydzien na wysylke i jestem bardzo zadowolona

Gość emilaaaaaaaaaaaaa
dobry wózek wcale nie musi byc drogi

Gość SAMANTA21
Bardzo ładny wózek. Moja kuzynka ma taki z tej samej firmy i jest ok. Już rok czasu go ma i używa bardzo często.

Gość mama dwójki dzieci
wózek z wyglądu ok ale wolałabym na pompowanych kołach. Przekładana rączka w takich wózkach to porażka bo w wózki są źle wyważone i po zmianie rączki nie da się go prowadzić.

Gość kfdkfdkdfkf
ja jakos daje rade po zmianie raczki go prowadzic wiec nie wiem moze twoj wozek jest cos nie tak

emilaaaaaaaaaaaaa to co po kamieniach miała go przenosić czy moze zostawiać wózek w domu żeby przypadkiem nie zaczął trzeszczec??:o on ma jexdzić po dziurach, dołach, błocie, kałużach i ma się z nim nic nie dziać:o no właśnie i kierowanie nim też daje wiele do życzenia:o a no i ten koszyk pod spodem się rozerwał bo jej zrobii foliowy:o

Gość ,,,,,,,,,,,nie rozumiem
Ten z Allegro to tania chińszczyzna. Zaraz się pewnie rozwali, zacznie skrzypieć, popęka guma i tapicerka. Nie ładowałbym się w taki fajans.

Gość sesko444
Wózek za 390zł???? Czy ta cena Cię nie zastanawia? Mutsy, Quinny, XLander czy inne markowe wózki zaczynają się tak od 1300-1500 w górę, więc sama sobie odpowiedz co może sobą reprezentować wózek za niecałe 400 zeta. Ja bym sobie odpuścił chyba, że ma być do wożenia lalek dla córki.

Gość nananannanana
to wózek dla biednych

a czego spodziewacie się po wózku za 390zł? druga sprawa wolałabym kupić używany lepszej firmy, niż nowy za 390zł;)

Gość Zgadzam się z Penelopą
Lepiej w to miejsce za tę samą kwotę poszukaj używanego konkretniejszej marki. Czegoś co się nie rozpadnie.