Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nitka128

Jak myślicie czy mógłby mnie rzucić z tego powodu...???

Polecane posty

Gość nitka128

Jestem z moim chłopakiem 3 lata. Bardzo dobrze się dogadujemy i super nam razem tylko jest jeden problem. On lubi wychodzić na imprezy,się bawić i na tych imprezach pić. Ja natomiast jestem typem domatorki ale zawsze gdy tylko chce żebym gdzieś z nim poszła robię to tylko tyle,że na takiej danej imprezie nie pije lub góra piwo-dwa lub jeśli wódka to z 3 kieliszki. Po prostu alkohol mnie nie ciągnie i nie lubie pozwolić sobie an taką sytuacje,że się w 3 dupy spije i ktoś będzie mnie musiał do domu ciągnąć.... Moja siostra to totalne przeciwieństwo i pije bez umiaru,nawet podejrzewam ,że może mieć z tym problem.. No ale do rzeczy... Wczoraj chłopak powiedział mi,że czasem woli spędzać czas z moją siostrą bo z nią to przynajmniej wypić można i odpierdalać fazy itd... On nie jest rzadnym alkoholikiem i nie pije często ale tak raz na 2 tygodnie wyjdzie z kimś na piwo. Powiedziałam mu,że może lepiej żeby sobie poszukał takiego typu dziewczyny jak moja siostra to powiedział,żę gdyby chciał taki typ to by z takim był a nie ze mną. No dobra ale jak myślicie czy on mógłby mnie żucić z tego powodu,że ja nie lubie przesadzać na imprezach itp? Jak to jest bo słyszałam,że faceci do towarzystwa chcą osób imprezowych ale ich własna dziewczyna powinna się szanować i być jak najdalej od tego. Gdy czasm zdaży mi się wypić więcej to on od razu komentuje a jak nie pije to narzeka więc co ja powinnam zrobić? Stać się imprezowa i upijać się do nieprzytomności? Tak mu wczoraj w złości powiedziałam to powiedział,że nie chodzi o to żebym łąziłą i się upijałą tylko żebym od czasu do czasu z nim wypiła.

Gość lekka zenada
Z tego powodu to nie... ale z powodu nieznajomosci gramatyki predzej :P

badz soba jak muz toba zle to niech idzie do diabla i go zostaw,znaj swoja wartosc a widac ze jestes wartosciowa ja ze swoim bylym rozstalam sie poniewaz go przestalam pociagac a jak dla mnie takie powody niesa powodami do rzopadow zwiazku

Z tego co piszesz to on woli inne dziewczyny. Ale jezeli moj chlopak by tak sie zachowywal i powiedzial ze woli imprezowac z moja siostra to bym go zostawila. To tyle

Gość heyjoe
chciałbym aby moja dziewczyna była taka...ja mam z kolei odwrotny problem. To ja jestem spokojniejszy i się nie upijam i nie chodzę tak często na imprezy a moja dziewczyna zawsze w tygodniu musi gdzieś iść sama na popijawkę/imprezę/dyskotekę. Na tych wypadach pije. Co mnie też bardzo denerwuje....

Gość dziś pomarańczowa
Ja bym się zastanawiała czy to nie jest powód żeby rzucić faceta, co baluje po imprezach.

Gość do tego tarota
a jaka dajesz gwarancje, ze Twoje wrozby sie spelnia? oddasz pieniadze?