Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

w końcu dotarło do mnie, że jestem w ciąży :) Wczoraj w 13 tyg ciąży miałam robione usg. Poszedł ze mną mój facet i.... Podczas gdy na monitorze wyświetliło się nasze maleństwo i do tego zobaczyłam mine mojego faceta to byłam chyba najszczęśliwszą kobietą na świecie. Nie potrafił oderwać wzroku od monitoru :P wtedy już zrobiłam się pewna i dumna :) Wiem, że to tylko usg ale to wszytsko co zebrało się do kupy podczas badania tylko mnie utwierdziło :):):)

gratuluję... i szczerze zazdroszczę, bo pamiętam to uczucie... mi właśnie to pierwsze usg z 12 tc najbardziej zapadło w pamięć... no i spokojnej ciąży życzę :)

;) ja nie moge uwierzyc ze za tydzien bede trzymac w ramionach zywa istotke:) takze rozumiem i gratuluje:)

Gratuluję. Tak pierwsze usg robi największe wrażenie:)

szczęściara:) mój facet nie miał czasu żeby ze mną pójść do lekarza a jak już zobaczył na zdjęciu usg maluszka to patrząc na jego minę chciało mi się od niego uciekać jak najdalej:) przerażające wielkie oczy hehe! doceń swojego mężczyznę:)

Gość izia87
ja też sie cieszyłam jak zobaczyłam pierwszy raz bobasa na monitorku taka byłam zafascynowana że zgubiłam po drodze zdjęcie z usg żeby mojemu pokazać i zrobiło mu sie smutno:(a nie mógł iść ze mna bo był w pracy.

kolejne takie niezapomniane doświadczenie to pierwsze ruchy dziecka a potem jego urodzenie i zobaczenie po raz pierwszy... ehhh fajnie Ci, że to wszystko przed Tobą :)

Gratuluję :) To nie jest "tylko usg". Też pamiętam ten moment - był magiczny :)