Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehhh no nie kksksks

do osob z Warszawy wejdzcie Dworzec W-wa Wschodnia

Polecane posty

Gość ehhh no nie kksksks

Dworzec Tymczasowy na stacji Warszawa Wschodnia (Warszawa Wschodnia) W związku z pracami remontowymi, dworzec Warszawa Wschodnia jest zamknięty dla podróżnych, a jego funkcje przejął dworzec tymczasowy. Jaki dworzec tymczasowy ? niestety w dalkiej podrozy z PKP nigdy nie bylam a musze niedlugo jechac z Mazur do Wawy z Wawy na Slask -katowice a dworzec remontuja ,ale wytlumaczy mi ktos z tym dworcem tymczasowym ?

Gość jksdkf
hej też mnie czeka taka trasa, jadę po świętach autobusem do Warszawy a pożniej inter- city do Katowic i też mnie zastanawia jak z tym dworcem tam jest.

Gość ehhh no nie kksksks
to jestesmy we dwie :D razem razniej a kiedy jedziesz na Slask w jakim dniu ?

Gość ehhh no nie kksksks
ah po Swietach ja przed jade.

Gość jksdkf
no ja jadę dopiero 28

A z tym remontem to jest tak, że kasy są w kontenerach (co was zapewne nie dotyczy:)) i ogólne utrudnienia są z korzystania z dworca, więc oby czas przesiadki był krótki, to wytrzymacie

Gość ehhh no nie kksksks
ahh to ja jade przed Swietami a ciekawe jak z cenami bo kiedys patrzylam ale nie wyszukalo :O

Gość ehhh no nie kksksks
88 lublin dzieki ;) a tak wogole jest ten dworzec bezpieczny ? chodzi o bezdomnych cpunow ? :)

Gość nie musisz sie o nic martwic
wysiadasz i masz informacje, co i gdzie ( w kazdym razie masz na miejscu), w sumie dla ciebie to zadna róznica.

Gość jksdkf
jakis czas temu jechałam tzn z rok temu to płaciłam z Warszawy 80zł za bilet do Katowic

Gość ehhh no nie kksksks
ok dzieki wam :)

Gość jksdkf
jak czekałam na pociąg widziałam dwóch gości którzy wchodzili do pociągu kiedy przyjechał i wychodzili zaraz przed odjazdem, ciekawe po co...

Gość ehhh no nie kksksks
wlasnie patrzylam i chyba wysiade w Wawie centralnej chyba wiecej ludzi i bezpieczniej niz na tej wschodniej :D no ja bede sama podrozowac wiec troche sie cykam hehe

Gość ehhh no nie kksksks
kurcze ja juz tak dawno pociagami nie jezdzilam kiedys dawno temu z 15 lat bedzie jechalam z katowic do Bydgoszczy pospiesznym a te pospiezsne to inter city czy to te ice jak zagraniczne :D wogole pojecia nie mam ;) bo patrzylam na polaczenia i ceny to byla 80 zl a intercity z wawy samej do katowic ponad 100 zl

Gość ehhh no nie kksksks
co to wogole za pociag TLK- wiem ze tanie linie kolejowe ale to sa te regionalne ? wiem duzo pytan mam :D

Gość bleblebleblenelenl
a nie mozecie sie przesiaśc na warszawie centralnej albo zachodniej?

Gość jksdkf
ja jechałam inter city z warszawy za 80zł do 25 lat jest jakaś zniżka

Gość ehhh no nie kksksks
ah nawet nie wiedzialam ze sa znizki do 25 lat :) jak bede kupowala bilet to si epopytam badz zadzwonie :) poinformuje sie no ja wysiade w centralnej, bede miala ok godziny czekania wiec centralna jak ulal :)

Gość jksdkf
a skąd jedziesz? nie wiem czy jeszcze są to było rok temu

Gość bilet warszawa katowice
kosztuje od 51 zł, w zalezności od tego jak 'luksusowy jest to pociag" :classic_cool:

A ja tam nie polecam wsiadać na centralnym. No chyba że jedziecie pociagiem z rezerwacją miejsc to co innego.

Gość ehhh no nie kksksks
no ja jade od olsztyna ale znalazlam wlasnie z jedna przesiadka czyli od olsztyna jade do warszawy z warszwy o katowic - nie przesiadam sie :) a od katowic juz dalej jade i wlasnie w katowicach bede miala przesiadke :) bardzo fajne polaczenie :) musi mi ktos po zmianie planu kupic w pl bilet z miejscowka wyjdzie 69 zl TLK , plus wykupie miejsce siedzace :)

Gość ehhh no nie kksksks
a czemu nie polecasz Centralnego no ja wykupie miejsce bo nie bede stala tyle czasu :D w dodatku w ciazy jestem :)

W TLK nie ma rezerwacji miejsc poza pierwsza klasą a tam jest problem bo trzeba ludzi wyganiać ze swojego miejsca.

Gość jksdkf
ja jestem z Ełku:) też znajdę jakieś połączenie ale narazie mam czas:) miłej podróży;)

Jak ktoś ma pociąg z rezerwacja to można i z centralnego ale w przypadku zwykłego pociągu czasami jest tak napchany że ciężko na centralnym już normalne miejsce złapać. Ja tam osobiście wolę na wschodnim wsiadać :P

Gość ehhh no nie kksksks
no dzieki :D tobie tez zycze udanej i milej podrozy ;) no wlasnie znalazlam polaczenie ze tylko w katowicach sie przesiade a tak w Wawie nie musze wysiadac :) idelny :) dzieki wam 🌼

Tylko pamiętaj o tym e od 13 grudnia jest nowy rozkład. Duzo pociągów wyleci z rozkładu :classic_cool: Akurat tego co znalazłaś może już nie być