Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamilKRK

Staram się, ale nie wychodzi. Znacie to?

Polecane posty

Gość a sprecyzuj
jakie to są te 'w twoim typie' i podobne do Ciebie??

"Ruszcie dupska, bywajcie w ciekawych miejscach to znajdziecie tą której szukacie." BLA, BLA, BLA.... BLA, BLA, BLA.... BLAAAA

Gość kamilKRK
"a sprecyzuj", chcesz wiedzieć pewnie czy spełniasz kryterium większości facetów pewnie jak tak pytasz? :D Ciężko mi sprecyzować, jeśli chodzi o podobieństwo. Na pewno nie jakaś tam rozhulana imprezowiczka, tylko dziewczyna myśląca poważnie o związku, ambitna, wrażliwa, można by wymieniać... Przede wszystkim szczupła brunetka lub szatynka, charakter się poznaje później, pierwsze wrażenie jest na początku. :)

Gość a sprecyzuj
Ciekawa tylko jestem:-) skoro te zainteresowane Tobą odrzucasz to brzmi jakby te wymagania były nie wiadomo jak wygórowane... Ale masz świętą rację, jeśli 'tego' nie czujesz jakieś dawanie szans na siłę nie ma najmniejszego sensu... A czemu nie da się tak, żeby to działało w dwie strony? Niestety też Ci nie odpowiem :-D... Sama się nad tym zastanawiam, bo właściwie mogłabym posta tej samej treści napisać:-)...

Gość kamilKRK
Czyli nie tylko ja mam takie problemy. :) Nie mam wygórowanych wymagań, bo gdyby tak było, to jeszcze ani jedną dziewczyną bym się nie zainteresował. Nie szukam jakiejś miss, tylko dziewczyny, która po prostu mi się spodoba bardziej niż inne. Skądś się pary biorą, u każdego w innym wieku.

Gość a sprecyzuj
Myślę, że w dużej mierze dlatego, że większość ludzi nie myśli tak jak Ty, patrzą bardziej powierzchownie albo te uczucia rodzą się w dla mnie nie zrozumiały sposób. Nas przykład zauważyłam, że niektórym moim koleżankom naprawdę wystarczy, że facet wykaże jakikolwiek zainteresowanie to już są po uszy zakochane, i nie to że same się oszukują albo chcą kolesia wykorzystać tylko naprawdę tak czują, ale jak dla mnie to jest krótko mówiąc dziwne:-)... Heh i wiesz, też czasem myślę, ze mnie jakaś kara spotyka za to, że tulu facetów odrzuciłam w życiu:-)...

Gość kamilKRK
U mnie jest podobnie. Albo chłopaki chwalą się, że poderwali dziewczynę, która im się wcześniej spodobała i z nimi są, tylko ciekawe, czy nie kłamią, bo wszyscy widzieli te partnerki na zdjęciach. Wydaje mi się, że dużo osób, szczególnie dziewczyn w wieku 15-23 potrzebuje takich związków i dlatego też jest im łatwiej się zakochać. A skąd jesteś, jeśli mogę wiedzieć? :)

Gość a sprecyzuj
Zacofana Polska B, a co myślisz, że to ma też wpływ na mentalność ludzką:-D?

Gość kamilKRK
up

Gość kamilKRK
up

Gość a sprecyzuj
Chyba już nikt więcej nie chce się wypowiedzieć;-)...

Gość kamilKRK
Wyluzuję, będę sobą, nie będę miał potrzeby na poznanie dziewczyny, bo tak naprawdę jeszcze tego nie chcę. Przyjdzie czas pewnie jeszcze, że znajdę tą wyjątkową. :)