Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blondziak

pomocy!!!!

Polecane posty

Gość blondziak

Witam.W dni płodne współzylismy z narzeczonym bo generalnie zaczynamy myslec o dziecku. Lecz u mnie sprawa wyglada tak ze mam torbiel na jajniku ma ono okolo 3-4cm ale podobno zupelnie nie grazna. U mnie raz sie zmniejszaja raz zwiakszaja. Ostatnia miesiaczke mielam 29.10 cykl mam w miare regularny 28-29 dni i teraz powiennam dostac okolo 26.11 lecz 27.11 rano dostalam dziwne brazowe plamienia(bardzo delikatne zabrudzenia bielizny) myslałam ze to poczatek miesiaczki ale nie..... Dzis czyli 1.12 cos tam sie chyba zaczeło bo ,,wyleciałao,,wiecej ale to tez nie to co zawsze i teraz po południu znowy czysto...:( dodam ze od jakis 2tyg boli mnie brzych i podbrzusze. Mam wrazenie jak bym czyla wszystki wnetrznosci podobne do bóli miesiaczkowych lecz bardziej rozległe i lzejsze.Podejrzewałam ciaze ale zrobiłam test i wyszedł negatywny. Co to moze byc???? Nie wytrzymam do wizyty u ginekologa bo juz soac nie moge z nerwów:( Prosze o pomoc.

Gość hmhmhmhmhmhmh
myślę że najlepiej będzie jak odwiedzisz ginekologa, tylko nie tego który powiedział że masz z tym nic nie robić.