Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość astaliwaistaaaaavava

21 lat i 8 partnerow seksualnych

Polecane posty

Gość pewnie uwierzy ale wies
ona nie ma mozgu ma tylko rozjechana c*** wspolczuje trzeba byc bezmozgiem, zeby wartosciowac zycie i sprawy przez pryzmat kasy gdyby byla inteligentna i szanujaca sie kobieta nie podobaloby jej sie to

Gość sdgsdhsgfsdgsdf
astaliwaistaaaaavava No masz racje :P pał do obrobienia Ci nigdy nie zabraknie :P Więc wszystko to co lubisz będziesz miała

Gość swiezy ser z pytyyyyy
maaaaaaaa

Gość ty a po jakiego chooja
przebadaj sie na obecnosc w pizdzie brodawczaka ludzkiego, bo masz duze szanse na takowego :o

Gość Wroclovianka
no. na kolana i robisz laskę jakiemuś staremu facetowi, który kuta.a nie mył od tygodnia

nawet jesli z ktoryms wpadne to jedno spotkanie na seks i juz mam pieniadze aborcje :) problemu wiec nie ma, a od panow z ktorymi sypiam tez biore badania. nic mi nie grozi. teraz kasa i zabawa a potem staly zwiazek i slub z facetem na wysokim poziomie prawda- pal nie braknie nigdy........ :D

ci faceci sa tak zadbani, ze ich fiuutki pachna bardziej niz kwiatki na lace i sama przyjemnosc takie ssac a tym bardziej za sporo kase. jednego mojego klienta nawet nie raz w tv widzieliscie o ile ogladacie Polsat :) a co ma do tego matka? matka chce zebym byla szczesliwa i jestem :D

to sie nazywa smykalka do interesow i umiejetnosc korzystania ze swoich zdolnosci :D

Gość ?????????????
Ty nie zbieraj na aborcje na to przyjdzie pora i to nie raz , narazie zbieraj na remont generalny pizdzicha

Gość bir
niejedna dziwka juz byla taka wspaniala z przyszloscia taka super

Gość Wroclovianka
a chce żebyś się kurw.ła ? spytaj jej. wytłumacz, że to daje Ci szczęście i spytaj jej, czy to akceptuje.

Gość z calym szacunkiem ale
gdyby te fiutki byly tak pachnace i cudowne i Ci faceci taka klasa to nie musieliby placic za seks :D bo kobiety same garnelyby sie do nich piekne, zadbane i pewne siebie, inteligentne :D a nie takie pustaki - to zarabiaja na swezym serze spod napleta :D i wielka klasa badania od nich masz ?? wiesz co padne za chwile na glebe ze smiechu lub placzu jeszcze nie wiem glupiutka lalunia ktora ktos wkreca i wszyscy roibicie badanka co 3 miesiace >>?? akurat :D

Gość pewnie uwierzy ale wies
zalosne...

ale glupki z was :D ser spod napleta? oni maja rodziny i sa na zbyt wysokich pozycjach aby mogli chodzic po klubach i duppeczki wyrywac dlatego wola sypiac ze mna......... :D ps. juz ty sie tak nie trosz o moja mame, ja jej pizzdy nie pilnuje

smykałka do interesów? buhahahhaha, ale fakt jak nie w kureswtie to ewentualna karieke moglabyc zrobic tylko na kasie fiskalnej :D dokladne ktos cie tu niezle wkreca :) tylko takie kurwy jak ty w wydaniu meskim palca za seks, to jest desperacja dziweczko 👄

Gość mysle ze jak placa to chcielib
y moze z ims pogadac a tu na machine z debilka gadac sie nie da wyruchaja porzuca zmarchy sie neidugo pojawia zostanie sama

Gość Wroclovianka
widać jaki masz do niej (matki) stosunek. miałam współlokatorkę podobną do Ciebie... niestety nie rozumiem Ciebie, Twoich racji i ludzi Tobie podobnych. powinnaś mieć jakąś etykietkę na czole "kur.a", żeby żaden porządny facet się do Ciebie nie zbliżył.

Gość sdgsdhsgfsdgsdf
astaliwaistaaaaavava ci faceci sa tak zadbani, ze ich fiuutki pachna bardziej niz kwiatki na lace i sama przyjemnosc takie ssac a tym bardziej za sporo kase. jednego mojego klienta nawet nie raz w tv widzieliscie o ile ogladacie Polsat No na pewno pachną im fiuty :P a pewnie najbardziej Ci się podoba jak bierzesz z dupy do mordy :P

nie nie, nie zostane sama bo mam za duze wziecie :) zarobie ile mam ochote i znajde sobie bogatego meza, co was tak boli? bo wiecie ze to prawda? nie musze byc super inteligetna (choc jestem :D ), wystarczy ze sie swietnie prezentuje i kazdy facet ma sobie za cos gdy moze sie ze mna pokazac przy znajomych

Gość noo pachna, jak koles zaplaci
takiej szmacie jak TY, to ma w doopie higiene, nie bedzie amrnowal dwa razy czasu skoro takiz apracowany - skoro za kase ty go umyjesz :O:O:O o zgrozo, mam andzieje, ze do ewentualnego faceta dotra informacje o twoich wyczynach, a uwierz nawet w duzym miescie wszyscy wszytsko wiedza jak ktos zauwazy gowno wyplynie, moze za rok, moze za 2 a moze za 10 lat, ale wyplynie, i bedzie smierdziec

Gość Wroclovianka
jesteś osobą inteligentną? to ile masz lat i czym się aktualnie zajmujesz poza kur.ieniem się?

Gość noo pachna, jak koles zaplaci
przed chwila pisalas, ze maja rodizny wiec nie moga sobie na to pozowlic, ale ciebie pokazuja tak ?? hahaha no padne troche konsekwencji, bystrzakiem to ty niwe jestes

oj ... w tyleczek akurat nie daje ;) Wroclavianka- nie rozumiesz mnie? zrozumiesz jak rozejrzysz sie i zobaczysz ze niby porządne dziewczyny kladace nacisk na edukacje i samorealizacje haruja jak wol by miec to co ja mam od pstrykniecia... ot cala sprawiedliwosc

Gość Wroclovianka
astaliwaistaaaaavava ile masz lat?

Gość kghdrt
lubisz takie zycie twoja sprawa, tylko zrob sobie badania czy zaden z nich nie zostawil Ci jakiejs choroby wenerycznej

Gość izia87
znam kilka lasek co tak pierdola jak ty jakie to nie sa one zajebiste a tak naprawde to pasztety a faceci sie ogladaja bo widac że sa łatwe i tyle:)jak jestes taka zajebista to przesli fotke same ocenimy dla ciebie to żaden problem skoro rozdajesz:)

Gość wiesz osoby szanujace
sie wola harowac, i to akurat rozumiem taka kobieta zdobedzie szacunek mezczyzny, a ty co najwyzej bedziesz mogla takiemu obciagnac slusznie zauwazylas, niektore kobiety sa do kochania, takie sie bierze za zony i do podziwiania a niektore tylko do ruchania i tak juz zostaje :O:O:O nie zrobi sie z gowna czekolady, tak jak ze szmaty nie zrobi sie nagle damy :O:O:O

robie badania . lat mam 21 i studiuje socjologie :)

Gość sdgsdhsgfsdgsdf
astaliwaistaaaaavava Słuchaj!! Ty nie znajdziesz sobie normalnego bogatego męża,bo po co ty takiemu jako żona??Może i jesteś śliczna(jak te z tap model :P)ale tępa szczała z ciebie i tego nie da się ukryć.Więc puki będziesz młoda będziesz miała wzięcie na takie krótkie wyjazdy po to aby się pokazać przy facecie na jakimś przyjęciu,albo po prostu będziesz do ruchania :P Ale żona nie będziesz bo każdy normalny facet woli za żonę normalną kobietę a nie taką wywłokę jak ty :P a jak mu się w małżeństwie znudzi albo będzie potrzebował atrakcji to zawita u ciebie,bo taka jest twoja rola-rola kurwiszona na krótki czas ale nie na całe życie. Ale żyje marzeniami nadal :) życzę powodzenia :)