Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość take it easy rilakss

Dlaczego do cholery kobiety nakładają sobię tapetę w taką pogodę?

Polecane posty

Dziś idąc do pracy i wczoraj co tak śnieg w oczy pryskał mijałem co najmniej 6 dziewczyn które totalnie "spłynęły". A właściwie ich twarze. Coś strasznego :O Jestem mężczyzną i wbrew pozorom wcale mnie nie kręci super podmalowane oko czy pożal się Boże flujd, flujid? Sorry ale nie wiem jak to się pisze ;/ Po co się malujecie? Dla mnie nawet puder jest zbędny. Wolę widzieć że kobieta ma niedoskonałości a widzieć JĄ niż jakiegoś wymalowanego stwora. Sorry laski ale mnie nawet delikatny makijaż denerwuje. Rozumiem oko, coś tam z rzęsami, jakąś bezbarwną szminkę ale nie pudry i inne ;/ A najgorsze jest dla mnie jak dziewczyna ma białą czapkę i szalik i na krawędziach takie brudne, brązowe od tej twarzy :O Masakra Nie malujcie się bo ja wolę NATURALNOŚĆ! PS. Aha i nie jestem starym, zakompleksionym prawiczkiem. Jestem obecnie sam, ale przyznam że jak patrzę na niektóre z was to mam ochotę pozostać sam jak najdłużej...

Gość aha i achh
Widzisz, ja akurat nakladam sobie tapete właśnie w taką pogodę, bo mi tak twarz nie marznie. Podklad a potem sypki puder, i to mi chroni skórę jak warstwa ubrania.

Gość gfhdhdfgh
o matko ale nie jestes jedynym fcaetem na swiecie. sa inni i moze inni wola inaczej? poza tym kobiety robia to tez dla siebie. ja lubie delikatny makijaz, nie maluje sie mocno, ale lubie i tyle. nie badz egoista i nie kaz milionom kobiet nie malowac sie bo ty lubisz nautralnosc. ehhh

Gość asdg1234
"Nie malujcie się bo ja wolę NATURALNOŚĆ!" buahahaha! :D A co nas obchodzi, co Ty wolisz? :D :D :d

bo jestem facetem i większość moich kumpli uważa tak samo ? :O

odkąd zostałem cwelem, cierpię na nietrzymanie kału

jestem facetem od roku, wtedy przeszłem operacje zmiany pci, nie wiem jak to sie pisze

Gość asdg1234
A ja wolę się podobać mężowi, niż jakiemuś facetowi z forum :P Dlatego wybacz, ale nie zrezygnuję z makijażu dla Ciebie :/ :D

Gość Mimetka;]
Podkład w taką mroźną pogodę jest jak najbardziej wskazany. Chroni skórę twarzy;) Poczytaj sobie trochę:P

Gość Wroclovianka
hahah mój też jest zawsze wściekły jak się pomaluję :) (nawet błyszczyk go denerwuje;) ) może jednak coś w tym jest? :)